"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 700 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 12/01/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Трети ден Ямбол е без вода, болницата спря операциите


Трети ден жителите на Ямбол и селата Кукорево, Веселиново и Стара река са без вода, заради авария на централния водопровод. "ВиК мрежата е много износена, тръбите са корозирали и непрекъснато излизат неприятни изненади. Всички досегашни кметове обещаваха, че ще подменят мрежата, но нищо не направиха". Това заявиха работниците, които отстраняват аварията, на среща със зам.-председателя на Общинския съвет и областен координатор на партия АТАКА Георги Зафиров.
В града е същинско бедствие. Болницата спря операциите,  детските градини затвориха, водоноски от военните поделения са изпратени в Дома за стари хора, сиропиталището и в по-големите квартали.У нас
· Сграда в София затрупа две жени
· Евродепутатът Слави Бинев: Станишев да отговори за скандалите в МВР

По света
· Фалшиви евробанкноти от България заливат Австрия
· НАТО готова да действа при война в Косово

Коментари

Икономика
· 15 млн. лева източвал на месец Митал от „Кремиковци“
Волен Сидеров: Висши държавници прикриват огромни сделки с наркотици
Нелепо е все още да няма обвинен по аферата “Куйович”

- Г-н Сидеров, можете ли да се ангажирате с една прогноза,  докъде биха могли да стигне скандалът и разкритията около скандала "Куйович"? Ще потънат ли отново в дълбоки чекмеджета с гриф "строго секретно" всички разкрития по аферата или ще излязат "на светло" подробности?
- Зависи от нашите действия. От нашите действия като общественици, политици и медии. Не бива да оставяме този случай да потъне, както са потъвали редица други случаи или пък така са девалвирали, че просто хората престават да мислят за тях. Ние трябва да поддържаме и интереса, и правилното насочване на този интерес, защото в този случай за мен е абсолютно драстично един висш полицай да подправя или да съставя фалшив документ. Това е тежко наказание и е недопустимо да не се знае кой точно го е направил. Все още в МВР си подхвърлят горещия кестен. Нелепо е по случая още да няма обвинение още. Кой е този, който е издал фалшив паспорт на един сръбски бандит?! Това е въпросът, който трябва да се задава всеки ден на господин министърът на вътрешните работи. Той как не знае, че е издаден такъв паспорт?