"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 701 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 14/01/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

ДПС се готви да ограби 3,142 млрд. евро за селските райони


 ДПС се готви да ограби над 3 милиарда евро от програмата за развитие на селските райони. Най-големият грабеж в историята на България става чрез ДФ ''Земеделие'' и неговия шеф Димитър Тадаръков, известен като ковчежник на Ахмед Доган. За благодарност към лидера на ДПС и в нарушение на Конституцията, законите на страната и Дерективите на ЕС, само  до определени райони в България ще могат да достигнат субсидии от ЕС. Първоначално на Европейската комисия беше представено в заблуда, че в тези региони живеят над 3,2 милиона жители, които са в близо 4000 села и 200 градчета, и бяха изписани стотици страници с изисквания, критерии и условия.У нас
· 2800 полицаи охраняват Путин от протести против петролопровода
· Лидерът на АТАКА Волен Сидеров: Всички български партии да изготвим план за възраждането на Отечеството

По света
· Сблъсъци и в Сардиния заради боклука на Неапол
· 121 войници превърнати в убийци от мисиите в Ирак и Афганистан

Коментари
· ГЕРБ + СДС + ДСБ = коалиция на измамените

Икономика
· Хлябът скача с 15% до края на месеца
Георги Зафиров, зам.-председател на Общинския съвет в Ямбол: Няма да чистим с пари на ямболии циганското гето
ВиК Ямбол да каже къде потънаха парите от водния заем

 - Г-н Зафиров, като зам.-председател на Общинския съвет, нееднократно се срещахте и с работниците, и със съгражданите си, по време на тридневната авария, която остави без вода Ямбол и 3 села. Чия е вината за мащабната повреда?
 - Като зам.-председател на Общинския съвет постоянно се интересувам от проблемите на моите съграждани с цел по-бързото им решаване. Тридневното принудително безводие в града и три села никак не е малък проблем. Заради аварията болницата спря плановите операции. Отделенията и Спешна помощ продължиха да работят, само защото лечебното заведение има свой водоизточник. Но не е нормално цял един град да няма втори, дублиращ, централен водопровод. Всички досегашни кметове обещаваха, че ще подменят тази преносна мрежа, но нищо не направиха.