"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 703 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 16/01/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Опозицията се сплоти за скандала в МВР


 Депутати от всички опозиционни партии в 40-тото НС - АТАКА, СДС, ДСБ, БНС и независими народни представители вчера внесоха предложение за създаването на временна анкетна комисия по нашумялата афера "Куйович". "Настояваме в комисията на паритетен принцип да има представители от всяка от опозиционните партии и председателят да е също от опозицията", заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Комисията, която ще е от 9 депутати, трябва да предложи на Сергей Станишев и Румен Петков конкретни мерки във връзка с бъдещата работа на България по изпълнение на задачите за борба с наркотрафика.


У нас
· Две жени загинаха при пожар в Бургас
· Идва режим на тока

По света
· Буш договори оръжие срещу евтин петрол
· Путин страдал от тежко кръвно заболяване

Коментари
· Годината започна с провал на държавността

Икономика
· Тренчев: НОИ да изплаща болничните до 3 дни
Павел Шопов, зам.-председател на ПГ АТАКА: Хаосът в държавата ще доведе до предсрочни избори
Пирински пусна информационна завеса в НС, за да прикрие гафовете си

 - Г-н Шопов, новата парламентарна сесия на 40-тото НС започна скандално - с нов, объркан и безумен пропускателен режим за медиите, отразяващи работата на депутатите. Какво се цели?
 - Бяхме неприятно сюрпризирани от нещо, за което отдавна се говореше, че ще бъде направено - нов пропускателен режим за медиите. Отначало мислехме, че това са само слухове и инсинуации, но се оказа, че председателят Пирински копира примера на  36-тото НС от тогавашният председател г-н Стефан Савов. Този достолепен човек, Бог да го прости, направи фаталната грешка да ограничи достъпа на журналистите до кулоарите на НС. Тогава този опит завърши с пълен провал. Явно г-н Пирински не си е взел поуки от миналото и прави нещо, което също ще претърпи провал.