"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 707 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 21/01/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Полицаи от ГДБОП пере пари на банда


 Полицай от варненското звено на ГДБОП е изпрал пари на престъпна групировка, която е изтеглила близо 4 000 000 долара от сметки и кредитни карти на американски граждани. Това съобщи вчера директорът на Национална служба "Полиция" главен комисар Веселин Петров. Признанието му идва дни, след като при скандала "Куйович" стана ясно, че висши полицаи покровителстват производство на амфетамин и трафик на хероин у нас. Обвиненията за полицейски чадър над мафията бяха отправени от зам.-шефа на ОДП-Разград Тодор Димов. Комисарят Тодор Димов е теглил кредити, за да гарантира агентура, оценяваме грешката му, но не пропускаме качеството и постиженията на неговата работа, каза вчера Румен Петков относно скандала с комисаря от МВР, когото разследват за думите му. Министърът излъга пред Дарик, че от МВР не била изтекла секретна информация по аферата, въпреки че самият той разпространи такива данни в хода на скандала.


У нас
· Общинари във Варна бойкотират комисии заради ниски заплати
· ПГ АТАКА събира от утре подписите срещу Пирински

По света
· Британци искат референдум за новата евроконституция
· Хилъри Клинтън победи и в Невада

Коментари
· Нощен спектакъл на премиер и президент

Икономика
· Касата ни лекува с по 115 лв. за цялата година
Волен Сидеров: Ние сме агенти само и единствено на българската нация
Референдумът в Бургас, в който участват АТАКА, ГЕРБ и други политически опозиционни сили, ще бъде началото на края на този кабин

 - Г-н Сидеров, да чуем срещу какво протестира АТАКА при посещението на Путин? В различни моменти имаше твърдения, че АТАКА е проруска партия?
 - Да, това го чухме в един период, че сме руски агенти, рубладжии и други такива нелепости. Това бяха обвинения без никакво основание. Уважаваме Русия и смятаме, че с нея трябва да поддържаме интензивни търговски и културни връзки. Ние винаги отчитаме историческата роля на Русия за освобождението от турско робство. Нашата признателност към жертвите, дадени от руския народ за възраждането на българската държава през 1878 г., е категорична.