"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 74 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 10/01/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Сидеров: В Столипиново няма демографски срив


"Днес демографията излиза на мода заради задаващите се президентски избори. Проблемът с намаляването на българското население, който се поставя от години от патриотичните организации, сега се вади като нов. Да, българите намаляват, след като срещу тях се провежда геноцид, след като властта толерира малцинствата за сметка на българския етнос. В Столипиново и Факултето няма криза на раждаемостта, напротив.


У нас
· НДСВ казва до дни кого иска за главен прокурор

По света
· Кадафи: Чужди спецслужби стоят зад СПИН-епидемията

Коментари
· Тази е зимата на голямото българско недоволство

Икономика
· Плащаме 1,80 лв. за преглед при стоматолог
Координаторът на АТАКА за Петрич Огнян Тетимов: ДПС да декларира, че няма да вдига джамия на Рупите
Някой търси етнически конфликт с искания за минаре в любимата на леля Ванга местност

- Г-н Тетимов, лидерката на ДПС в Петрич Атушка Маркова ви обвини, че си правите пиар за сметка на движението. Така ли е?
- Това не отговаря на истината. По инициатива на АТАКА и ВМРО в Петрич започна събирането подписка срещу плановете за построяване на джамия на Рупите. Това не се хареса нито на местното ръководство, нито на шефовете на ДПС в София. Като не намериха друг начин да отклонят вниманието от джамията, решиха да омаловажат инициативата ни като я представят за пиар-операция. Подписката ни има за цел да изрази гражданската позиция на местното население срещу плановете за вдигане на джамия. Но знаете ли какво ме изненадва? Атушка Маркова, лидер на ДПС в Петрич, опровергава тази наша информация, но от централата на движението си мълчат и не казват нищо. Ние от АТАКА приемаме мълчанието като съгласие с това, срещу което се борим - построяването на джамия.