"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 766 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 28/03/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

До 10 г. затвор очакват Петков за издаване на държавна тайна


До 10 години затвор очакват Румен Петков за издаване на държавна тайна, стана ясно вчера. Пред журналисти вътрешният министър извади наяве името на секретен служител на ДАНС. Глъвъта съобщи, че бившата барета Алексей Петров, спряган за един от основателите на "силовото" застраховане у нас в началото на 90-те, е бил оперативен служител на МВР. Според чл. 357, ал. 2 на Наказателния кодекс наказанието за издаване на държавна тайна е лишаване от свобода от 3 до 10 години.
С един глас - този на най-големия му критик Татяна Дончева, вчера Румен Петков остана на поста министър на вътрешните работи. По предложение на Волен Сидеров парламентарната комисия по вътрешен ред и сигурност гласува дали Петков да не бъде отстранен от поста си докато трае разследването за скандалите в МВР. У нас
· Разследват фирма на царя за трудови нарушения
· Глъвъта побесня нареди да бият депутати и съветници от АТАКА

По света
· Сърбия иска разделяне на Косово
· НАТО ще скара за последно Буш и Путин в Сочи

Коментари
· Волен Сидеров: С един подпис Станишев може да стане национален предател

Икономика
ЛИДЕРЪТ НА АТАКА: Режимът е истеризирал от страх
- Г-н Сидеров, вас ви е блъскала полицията. Какво точно се случи?
- Да, имаше насилие от страна на полицията. Имаше удари, блъскане на народни представители, на наши активисти, без абсолютно никакво основание, защото ние имаме разрешение за митинг, а те ни спряха. Изпратиха български полицаи да се бият срещу български патриоти, за да им попречат да изкажат своето свободно мнение, разрешено от конституцията. Това са последни гърчове на този режим, който вече е истеризирал от страх от всички тези разобличения, от това, че стана ясно на цяла Европа, че в България мафията управлява. Вече се чуди какви мерки да предприеме, но не може да спре гласа на народа, не може да спре силата на народа с полицейски мерки! Убеден съм, че днешната случка ще предизвика още по-бързото падане на тази власт.