"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 770 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 2/04/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Сидеров към Камен Пенков в съда: Очаквайте възмездие!


Националистите предлагат да се организира кръгла маса с участието на всички политически партии без ДПС, за да обсъдят спешни мерки за изход от политическата криза в страната и предсрочни парламентарни избори. Патриотите пращат покани към всички лидери на партии у нас - ГЕРБ и Бойко Борисов, СДС - Пламен Юруков, ДСБ и Иван Костов, земеделските съюзи, БНС, БСП - Сергей Станишев, които да кажат искат ли реални реформи в страната. Това обяви вчера лидерът на националистите Волен Сидеров.
"Предлагаме радикални мерки, които да спасят държавата ни от разпад, тъй като в момента наблюдаваме криза не само в МВР - това е правителствена криза", заяви Сидеров. Той представи десет най-належащи реформи, около които може да се обединят политическите сили, за да се възроди България.


У нас
· ЕК разследва Николай Василев за незаконен търг
· Петков надви Станишев след тайна среща с Първанов

По света
· Путин става премиер ден, след като сдаде президентството
· Гърция спира Македония за НАТО, Германия - Грузия и Украйна

Коментари
· Европа се уплаши от плевенския пироман

Икономика
· Шок с цената на парното от 1 юли
Фани Белнейска, майка на убитите сестри Росица и Христина: МВР е виновно, че убийците на децата ми са на свобода
Невъзможно е никой в тази държава да не знае и да не е видял убийството на двете ми момиченца

- Г-жо Белнейска, 26 месеца след убийството на Росица и Христина в МВР нямат заподозрян за зверството, поне такава е официалната информация. На какво, според вас, се дължи това?
- Както аз, така и всички хора около мен смятаме, че това е нереално. Невъзможно е да няма заподозрян за убийството на децата ми и по случая да не се знае нищо. Информацията, която се предлага от вътрешното министерство, е една и съща - че няма заподозрени по това кърваво престъпление. Полицаите твърдят, че са разпитали доста хора, но въпреки това няма нищо конкретно.