"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 804 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 19/05/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Кръгът на Р. Петков разчиства сметки в БСП


Бившият кмет на Пазарджик и настоящ общински съветник от БСП Иван Евстатиев бере душа с огнестрелни рани в белия дроб и коремната област. Евстатиев е прострелян с личния му пистолет - законно притежаван "Макаров". Полицията работи по няколко версии. Едната е опит за самоубийство, втората - опит за убийство, а третата - неправилно боравене с оръжие. Евстатиев е намерен прострелян с два куршума във вила в село Семчиново, община Септември. Психологът проф. Петър Иванов заяви за в. "Атака", че човек, решил да се самоубива, може да произведе два изстрела само с автоматично оръжие, а пистолет "Макаров" не е такова.


У нас
· АТАКА пое разходите на патрулка, за да пази Владая от цигански терор
· Емил Иванов - следователят, който изпрати невинен на смърт

По света
· Неапол вдигна барикади от боклук
· Тридневен траур в Китай

Коментари
· Станишев не бил корумпиран. Да, да...

Икономика
· Последни сме в Европа по заплати
Юристът Иван Веселинов, бивш кандидат за кмет на Берковица, подкрепен от АТАКА: АТАКА единствена се опълчи срещу циганските прес

- Г-н Веселинов, защо твърдите, че разпространената провокативна листовка сред ромите в Берковица е изиграла решаващо значение за вашата загуба на балотажа за кметския пост през ноември м.г.?
- Нямам нищо против ромското население,но всички сме наясно, че образователното им ниво е доста ниско, и те станаха жертва на една елементарна лъжа. Разпространението на  скандалната листовка, която по-образованите хора ще възприемат в истинския й смисъл - като провокация, при тях изигра решаваща роля при вота, защото циганите не могат да видят разликата между истинската идеология на партия АТАКА и лъжите, което се разпространяват от някои медии, включително и изразеното в листовката. Много хора от ромския кв. Раковица в Берковица приеха тази закана да бъдат направени на сапун като абсолютно обективна и изпълнима. При срещите си с населението на квартала същите хора споделяха с мен, че действително се чувстват заплашени.