"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 805 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 20/05/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Доган готви скок във властта чрез ЛИДЕР и останките вдясно


ДПС се подготвя за ново управление на страната чрез партията на спонсора си Ковачки - ЛИДЕР, останките от НДСВ, БНС, ВМРО и някои от т.нар. "десни", научи в. "Атака". Доган е решил да щурмува властта чрез ЛИДЕР и така да представи етническата си партия като либерална формация, за да се легитимира пред Европа.
Искането на ДПС за вицепрезидент е абсолютно закономерна проява с цялата наглост на тази антибългарска партия. Всъщност, ако е до вицепрезидент, то ДПС сега си има президент. Всички знаем, че президентът Първанов е марионетка на Доган. Знаем, че Първанов даде мандата за управление на днешното правителство на Доган, и че изпълнява всичките му прищевки, заяви вчера Волен Сидеров.
Той бе категоричен, че прокуратурата трябва да се самосезира и да провери всички финансови институции, икономическа полиция, финансово разузнаване и данъчната агенция, да проверят имуществата и приходите на Ахмед Доган, огромните имоти, които има и връзките му със съмнителния бизнес. Без да се направи това, няма как да се отървем от хватката на ДПС. Но явно днешните управляващи са и финансово, и икономически обвързани с Доган. Тази мафия трябва да бъде изрязана до корен и това може да го направи само АТАКА, категоричен бе Волен Сидеров.У нас
· Протестни походи на превозвачите блокираха страната
· АТАКА-Бургас вдига храм и руши незаконните гета

По света
· Стачки и протести парализират Франция и Белгия
· Кални свлачища затрупаха 200 спасители в Китай

Коментари
· Защо депесарската тения се лакоми за цялата власт

Икономика
· Месото поскъпва с 15% до месец
Арменката Ируза Азаприян: Турция фалшифицира историята, за да скрие престъпленията си
Страданията на нашите два народа през варварското робство са общи, избиваха арменците както българите в Батак

- Госпожо Азаприян, арменската общност у нас направи великолепен жест към българите, като дари паметника, издигнат на няколко метра срещу вратите на историческата църква "Света Неделя" в Батак. В нея турските поробители избиха стотици невинни жени, деца и старци. Чия бе идеята за паметника?
-  Инициативата за построяването му е на Съюза на арменците, а финансирането на проекта бе поето от неговия председател г-н Арутюн Овсепян. Нашите два народа имат сходна трагична съдба и ние не можем да останем безразлични към страшните събития по време на Априлското въстание от 1876 година. Освен това аз и моите сънародници чувстваме България като своя втора родина. Сега, при отбелязване на годишнината от  въстанието, в Батак дойдоха много представители на нашата общност от различни райони - това е съпричастие към болката на българите. Същата болка има и в сърцето на всеки арменец, защото не могат да заглъхнат стоновете на избитите от ятагана на поробителите. Има неща, които не се забравят и оставят незаличими следи и рани в съзнанието ни.