"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 806 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 21/05/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров: Ще се борим парите от еврофондовете да стигат до общините директно


"Уважаеми господин кмете, уважаеми нотабили на град Пазарджик, изключително поласкан съм от поканата да присъствам на тържествена сесия на местния парламент и да кажа няколко думи пред вас, хората, които са най-отговорни за бъдещето на вашия град". С тези думи вчера лидерът на АТАКА Волен Сидеров се обърна към общинските съветници на Пазарджик на тържествена сесия на местния парламент по повод 21 май, денят на Свети Свети Константин и Елена и празник на града. "Това е по-вълнуващо събитие от изказване в националния парламент, защото тук, в местното народно събрание, се вижда най-добре връзката между тези, които избират и тези, които са избрани да управляват", заяви Сидеров. Според него общинските съветници са най-отговорните хора пред българите от Пазарджик, защото всеки ден се доказват пред обществеността тук. "Това, което правите, ще се види. Няма как да остане скрито или да мине незабелязано. Така че сега работете така, че в края на мандата ви хората да кажат - имахме добро управление", добави лидерът на АТАКА.У нас
· Националистите с нови клубове в Пазарджик и Пещера

По света
· Великобритания се превръща в Биг брадър
· Румъния купува американски самолети за 4,5 млрд. долара

Коментари
· Политически зомбита управляват страната

Икономика
· Междуградските автобуси возят с 10% по-скъпо от 1 юни
· Лакшми ликвидира "Кремиковци", след като го купи
Валери Симеонов, председател на Общинския съвет в Бургас: Мераклиите за общински облаги са натикани в ъгъла
Пресечена е практиката около кметската хранилка да кръжат индивиди и фирми с криминална дейност

- Г-н Симеонов, преди два дни общинските съветници от АТАКА в Бургас се отчетоха за свършената работа през изминалите шест месеца. Какъв според вас е главният принос на националистите в местния парламент?
- Приносът е, че заложихме едни критерии на пълна прозрачност и принципност при защитата на интересите на гражданите на Бургас и на общинската собственост. Като най голяма заслуга за изминалият период считам това, че въвеждайки тези критерии, ние наложихме и с тях да се съобрази целият Общински съвет и общината.