"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 808 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 23/05/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

МВР крие катастрофа на Павел Чернев


Депутатът Павел Чернев е предизвикал катастрофа в сряда вечерта, която бе потулена от МВР. Той блъснал кола, вместо да й даде предимство, съобщи за в. "Атака" очевидец на катастрофата. Инцидентът обаче така и не изтече в бюлетина на МВР.
Катастофата е станала на изхода на ресторант "Чифлика" на столичния булевард "Джеймс Баучер" към 17,30 часа на 21 май. Тогава джипът, управляван от Павел Чернев, се врязва в кола, защото не спазва знака за предимство. Потърпевшият се връщал от преглед в болницата. Пред служители на КАТ Павел Чернев се легитимирал като депутат от АТАКА, при положение, че е изключен от партията веднага след лъжите му за инцидента на магистрала "Тракия". Той е човекът, който набеди Волен Сидеров и съпругата му и днес срещу тях тече дело, скалъпено изцяло по неговите показания, променяни многократно.
Преди да причини катастрофата Чернев, в компанията на известния с криминалното си минало Пело Стоев разпивал в любимия на Първанов ресторант "Чевермето". "Не тълкувам инцидента като нападение срещу мен", нагло заяви Павел Чернев пред репортер на ТВ СКАТ.

 У нас
· Доган поиска полицейски шефове в Кърджали, Шумен и Разград
· Изчезна приближеният на Глъвъта президент на ПФК "Литекс"

По света
· 4 г. затвор за нелегалните румънски цигани в Италия
· Международният наблюдател и депутат от АТАКА Павел Шопов: Изборите в Грузия бяха жестоко опорочени

Коментари
· Готвят структурни промени в МВР, заради хора на Доган

Икономика
· Няма пари за учителите за 24 май
Атанас Стоилов, председател на АТАКА-Пещера и зам.-кмет на общината: Милиард от приватизацията в града изчезнахa в касите на БСП
Чрез контрол над парите на област Пазарджик Георги Петърнейчев иска да финансира предизборната кампания на столетницата
- Г-н Стоилов, новият клуб на АТАКА вече е факт. Защо той не е върху общински терен, както се полага на парламентарно представена партия, а е на частен терен и плащате наем от 360 лв. месечно?
- До момента след приключването на последните избори за местна власт, партия АТАКА, нейният общинския сбор в Пещера, беше тотално репресиран по отношение на това да не й бъде даден клуб на общински терен. Аз още от самото начало на дейността на партията в Пещера попитах защо това е така, но в продължение на 2 години не ми беше даден отговор какви са причините да отказват или защо няма да ни дадат помещение. Затова се събирахме повече от две години в едно малко и неугледно помещение. От друга страна, това помогна на хората, членовете и симпатизантите на АТАКА да разберат, че ни се пречи да съществуваме като нормална политическа сила, която при това е една от водещите в града.