"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 812 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 28/05/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Бивши ченгета и еничари в битка за стола на Доган


Стола на смятания за несменяем Ахмед Доган може да се окаже вакантен, ако БСП стартира кампания срещу него. Източници от "Позитано" 20 вчера съобщиха, че са готови да хвърлят ДПС-лидера на вълците в случай, че докладът на ЕК за България се окаже негативен. Червените смятали да го ударят за незаконно притежаваните от него имоти, за които в. "Атака" пръв сигнализира. И така да го изкарат основен виновник за катастрофата на страната ни. В момента в ДПС тече битка между старите ченгета и новите еничари за стола на Доган, съобщи източник, близък до депесарската кухня. От едната страна на ДПС-барикадата стоели основателите на турската етническа партия, водени от Юнал Лютфи и Касим Дал. От другата - кръгът от бизнесмени-еничари, начело с Йордан Цонев и Христо Бисеров, към които гравитирал и Лютви Местан.

 У нас
· Станишев взема пътния фонд към МС
· С фалшиви петдесетачки купуват гласове в град Сандански

По света
· Нашенци живеят като роби в Италия
· Наплив от цигани спира свободното ни влизане в Швейцария

Коментари
· Гоце - главатарят на подземната държава

Икономика
· Три хиляди на митинг за по-високи заплати на 3 юни
Цвета Георгиева, координатор на АТАКА във Варна и общински съветник: Властта трепери от страх,че не може да смачка АТАКА
Варна скоро ще се изправи пред криза с боклука, подобна на тази в София

- Участвахте в митинга в София в защита на Волен Сидеров пред съда, който министър Тачева се опита да забрани. С какво националистите плашат властта?
- Властта е изключително изплашена. За това говори и фактът, че залата където трябваше да се гледа делото, беше сменена в последния момент. Нарочно бе избрана малка зала, която отгоре на всичко беше предварително запълнена с хора, вкарани през служебния вход, които да блокират достъпа на членовете и симпатизантите на АТАКА. Това са хора, които симпатизантите на АТАКА не познават, вкарани преди отварянето на залата, за да се блокират местата. Всички останали, които поискахме да влезем в залата, бяхме заградени от кордон охранители на съдебната система, които допускаха хора до залата само по списък. Един от призованите свидетели по делото бе възпрепятстван да влезе в залата, защото е симпатизант на АТАКА и не беше включен в този списък за достъп, не пожелаха да го допуснат въпреки наличието на призовката за свидетел по това дело.
Очевидно е, че срещу почти всички членове на АТАКА се водят дела, които са поръчкови и скалъпени. Срещу мен също се води такова дело, и въпреки че бях оправдана на първа инстанция, подкупният окръжен съд върна делото за повторно разглеждане на първа инстанция в друг съдебен състав. Предполагам, че този сценарии ще се повтаря, докато се намери достатъчно удобен съдия, който да ме осъди.