"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 818 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 4/06/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Лидерът на ДРОМ катастрофирал по време на убийството на Белнейски?


Джипът на лидера на циганската партия ДРОМ Илия Илиев е катастрофирал и е бил скрит в гаража на тогавашния зам.-министър на транспорта Георги Петърнейчев, по времето, когато са били намерени телата на сестрите Белнейски. Това съобщи за в. "Атака" човек, участващ  в разследването на смъртта на двете сестри. Петърнейчев имал луксозен гараж и оглавявал частна транспортна фирма. Джипът на Илиев бил заключен в отделна гаражна клетка далеч от погледите на работниците. "След известно време машината изчезна, но никой не разбра къде", заяви информаторът. Според него Петърнейчев бил в близки отношения с Илия Илиев. В качеството си на висш партиен функционер на БСП Петърнейчев уредил фирмите на циганина да работят по инфраструктурата на БДЖ в региона. Илия Илиев се прочу с опорочаването на изборите в Пещера. През лятото на 2006 г., според източници на АТАКА, лидерът на ДРОМ хвърлил над 200 000 лв. за купуването на циганските гласове в града по време на частичните мести избори.
Както в. "Атака" пръв писа, в доклад на Скотланд Ярд преди година бе развита тезата, че момичетата са станали жертви на катастрофа. Сестрите Белнейски били блъснати от кола с висока предница, т.е. от джип. По-късно телата им са били обезобразени до неузнаваемост, за да тръгнат ченгетата по грешна следа. А именно - зверско изнасилване и смазване с камъни.У нас
· ЕК затвори плажа с фекални води във Варна
· Лакшми Митал разпродава "Кремиковци", за да връща дълговете на брат си

По света
· Срещата за световния глад започна със скандал
· САЩ натискат за повторни избори в Македония

Коментари
· Станишев откри, че рафтингът бил национална черта

Икономика
· Лошото здравеопазване убива по 7000 годишно
Огнян Тетимов, общински съветник от АТАКА в Петрич : В листата на ДПС за съветници в Сандански има сводници
Преди дни са засечени в резиденция "Св. Врач" хора на Ахмед Доган, които са дали 2 милиона лева за изборите на феодалите от ДПС
- Г-н Тетимов, преди 7 юни, когато са изборите за общински съвет в Сандански, ескалира отново пазаруването на гласоподаватели. Дори се появиха информации, че цигани са купувани с фалшиви петдесетолевки?
- Не само петдесетолевки, а и двайсетолевки има фалшиви, разпространени в селата Вълково и Петрово. Такова купуване на гласове никога досега не е имало. Хората са възмутени от тази яростна и нагла подмяна на вота им. Влизат емисарите в къщите посред нощите и им предлагат от 30 до 50 лв. Във вторник вечерта имаше засечен човек в жилищните блоковете на кв. "Спартак", който е раздавал по 30 лв., за да се гласува за листата на сегашния кмет Андон Тотев.