"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 820 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 6/06/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Бюлетините за вота в Сандански откраднати


Бюлетините за вота за общински съветници в Сандански са с печатна грешка. Те са пристигнали в общината, след което са върнати заради грешката. АТАКА има информация, че част от тези бюлетини са били откраднати. Кражбата е с цел да се раздават "правилните" бюлетини с предварително зачеркнати номера, за да се подсигурят купените гласове за Евророма и ДПС. Това съобщи вчера областният кординатор на националистите в Благоевград Огнян Тетимов. Изборите за общински съвет в града са утре.
АТАКА ще е първата партия, която ще пусне жалба за касиране на вота, категоричен бе Тетимов. Нарушения и досега има достатъчно: масово купуване на гласове, бюлетини с печатна грешка, кражба на бюлетини, изреди той.
Според информация на АТАКА в селата Ново Делчево и Склаве всички гласове вече са изкупени - ДПС е плащало на циганите от Евророма по 40 лв. за глас, а хората от листата на сегашния кмет Андон Тотев са давали по 30 лв. Пари са били предлагани от ВМРО-ЛИДЕР, спонсорирани от бизнесмена на Доган Христо Ковачки.У нас
· АТАКА: Турският консул Юджеер - персона нон грата

По света
· Спряха АЕЦ в Словения заради радиоактивно излъчване
· Медведев избра Германия за първа европейска визита

Коментари
· Станишев прави козметични промени, за да смекчи гнева на Брюксел

Икономика
· Училищата остават на тъмно и студено наесен
Отец Николай, кандидат за общински съветник на АТАКА в Казанлък: Единствено АТАКА не краде от вярата на хората
Кликата на Доган подклажда омразата, а като прибавим и многото откраднати пари, нещата стават опасни

- Отец Николай, намираме ви в Брюксел, по каква работа сте там?
- В Брюксел съм в състава на църковна делегация от 11 свещеници, воглаве с Негово преосвещенство Старозагорския митрополит Галактион. Тук сме на гости на Европарламента.  Днес /б.р. - вчера/ има сесия на парламента, на която ние ще присъстваме. Ще гостуваме и на нашия депутат Слави Бинев.  Дядо Галактион ще даде пресконференция и ще благослови Европарламента.