"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 822 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 9/06/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

ДПС бесни от ниските си резултати в Сандански


ДПС са бесни от ниските резултати, които постигнаха на изборите за общински съветници Сандански в събота. Емисарите им открито отправят призиви за физическа разправа с "неправилно" гласувалите, които са взели пари, съобщи областният координатор на АТАКА в Благоевград Огнян Тетимов.
Изборите спечели "Бъдеще за Сандански" - листата, подредена от настоящия кмет Андон Тотев. Междувременно стана ясно, че петимата задържани в събота търговци на гласове са купували гласове именно за победителите. От тях в ареста остава за 72 ч. оранжерийният бизнесмен Никола Малчев.
ДПС спечели само 3 места от очакваните 12. Това доста изнервило хората на Доган, които в деня на изборите засекли кола на тв СКАТ и обсипали националистите с псувни и закани.
В Общинския съвет на Сандански АТАКА ще бъде представена от лидера на патриотите в града Юлия Канджилова.У нас
· Патриотите във Варна против закриването на Транспортна болница

По света
· Психопат закла седем души в центъра на Токио
· Нова трагедия в украинска въгледобивна мина

Коментари
· Управляващите плашат ЕС с Москва, за да изкарат мандата

Икономика
ЕВРОДЕПУТАТЪТ ОТ АТАКА ДИМИТЪР СТОЯНОВ: Гоце се скри от срам, той няма място на светия връх Околчица

- Г-н Стоянов, защо младежката АТАКА предприе дългия поход по стъпките на Ботевата чета? Какво ви накара да организирате и поведете младите националисти?
- Походът "По стъпките на Ботевата чета" се провежда от 1946 г. насам. В него традиционно взимат участие туристически дружества и училища както от Врачанска област, така и от цялата страна. За съжаление по инерция организаторите от БТС като че ли са забравили смисъла на този преход. Имаше ръководители на училищни групи, които се опитваха да ме убедят, че това е "мероприятие тип планинарство". Не е осъществяван никакъв контрол за начина на провеждането на похода. Чалгата и турските маанета се бяха превърнали в практика всяка вечер. Затова решихме тази година да се включим в похода под наслов "По стъпките на Ботев без чалга и кючеци" и да не позволим честта на героите ни, загинали за свободата, да бъде петнена със среднощни алкохолни и чалга оргии.