"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 826 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 13/06/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Гоце се прицели в премиерския пост


Георги Първанов се прицели в премиерския пост и открито нападна Сергей Станишев в интервю за в. "Труд". Така Гоце на практика потвърди публикациите във в. "Атака", че готви руски вариант след изтичането на мандата си като президент през 2011 г. Подобно на Путин той желае да седне в премиерския стол. В ролята на Медведев Първанов вижда Бойко Борисов, стана ясно от интервюто му. "На футболни срещи, при които с Бойко Борисов сме били в един отбор, обикновено сме побеждавали", заяви Първанов.
"Явно Първанов се опасява, че Станишев се е еманципирал прекалено много, а това пречи на плановете му да оглави следващото управление на страната и да превземе БСП за своя лична употреба", коментира Волен Сидеров. Лидерът на АТАКА бе категоричен, че Гоце е баща на тройната коалиция и като такъв трябва да понесе отговорността за провала й. 
"С това подло поведение Първанов иска да каже, че няма общо с кабинета, който той създаде с мандата на Доган. Кабинетът, който срива България, и животът на българите става все по-лош. Изключително неморално е бащата на правителството да се дистанцира от отрочето си, когато то се проваля. Нека бъде достоен и да го защитава до края. Да не се прави на Тарас Булба!", категоричен бе Сидеров. 
 У нас
· Волен Сидеров: Първанов иска БСП за лична употреба
· АТАКА-Русе спря воя на имама от минарето на "Саид паша"

По света
· Ирландия e на път да отхвърли Евроконституцията
· Демонстрации в Брюксел срещу скъпотията

Коментари
· Президентът Първанов лицемерно предлага мажоритарен вот

Икономика
· Инфлацията удари 15 процента
Димитър Ангелов-Дучето, председател на националния фенклуб на ЦСКА: Олигарси и политици вън от футбола
Томов е за затвора, Батков постъпи долно, подло и мерзко

- Г-н Ангелов, кризата в ЦСКА бележи най-големия скандал в българската футболна история. Как, според Вас, се стигна дотук?
- Безспорно е най-големият скандал, но е и най-големият срам също. Стигна се дотук, защото господата, които така упорито съсипаха държавата, вече съсипаха и българския футбол. Господин Александър Томов съвсем спокойно може да приеме определението за показен политик на прехода. Откъдето е минал, трева не никне. Сега мина през ЦСКА и вече няма дори какво да поникне. Изключително безотговорно е поведението от страна на държавата и от страна на хората, които трябва да контролират спортната дейност в родината ни. ЦСКА е на абсолютно цяла България. Вината е абсолютно на всички. Най-вече на хората, които допуснаха да се управлява по този начин нашият клуб, да се управлява по този начин българският футбол. С една дума тази тотална незаинтересованост, тази медийна комфортност, която беше създадена на г-н Томов, осигури необходимите условия за съсипването на клуба. То не бяха излъчвания по телевизии, по радиа, то не бяха чудесии по вестници, където Томов спокойно развиваше своите лъжи. Как тогава да не се подмамят бедните фенове, които искат да чуват за клуба си само добро? Държавния глава Георги Първанов му даде орден, снима се с него, премиерът Станишев получи фланелка № 5... Като се съберат тези неща, можем да видим как се е стигнало дотук.