"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 840 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 30/06/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров сезира прокуратурата за далаверите на Гергов


Лидерът на АТАКА Волен Сидеров сезира Районната прокуратура в Пловдив, че бизнесменът Георги Гергов е замесен в далавери с ДДС, с което ощетява държавата. "Сезирам ви от ефира на националното радио, че лицето Георги Гергов, ваш съгражданин в Пловдив, именуващ се бизнесмен, е замесен в далавери с ДДС", обяви лидерът на националистите в разговор с прокурор Пенка Богданова - говорител на пловдивската прокуратура в предаването "Неделя 150" по БНР. Сидеров попита какво ще направи прокуратурата с лицето Гергов, който се представя като бизнесмен, притежател на Пловдивския панаир, на ЦУМ и на Стария град.
Георги Гергов се готви да пусне през септември телевизия с национална честота, която да обслужва интересите на Георги Първанов, научи в. "Атака". Парите за медията ще дойдат от 100-милионния кредит, който свинарят на Гоце ще получи срещу ипотека на Пловдивския панаир.

 У нас
· Парадът на содомията: Малко педерасти и много полицейска бруталност

По света
· Сърбите в Косово си направиха собствен парламент
· US Конгресът дал тайно 4 млн. долара за удар срещу Иран

Коментари
· Премиерът да бъде отстранен поради некомпетентност

Икономика
· Олио, брашно и яйца продължават да качват цената си
Волен Сидеров: Олигарсите на Първанов са виновни за скока на цените
Българите трябва да бойкотират плащането на тока, защото ги ограбват незаконно
- По повод своя празник тази седмица Националният статистически институт лансира една идея, че 384514,9% е натрупаната инфлация в България по време на прехода. Излиза, че за 18 г. от май 1990 г. до май 2008  г. цените са скочили 2845 пъти. Тази забава с числата е, за да покаже до каква степен границите на търпението са прелели възможните норми.  Г-н Сидеров, какво възнамерявате да предприемете или по-скоро какъв е вашият анализ в резултат на седмицата, в която бяха обявени тези повишения на цените?
- В петък в парламента внесох декларация от името на АТАКА, с която обявих, че увеличението на тока от 1 юли е незаконно. Още през 2004 г. 5-членен състав на Върховен административен съд излезе с решение, че увеличението на електроенергията от 2002-2003 г. е незаконно и то трябва да бъде коригирано. Министерският съвет през 2002 г. взе решение за енергийна стратегия, парламенът го гласува и въпреки това Милен Велчев, министърът на мафията, който беше заснет с престъпници - перачи на пари на яхта в Монако, сключи споразумение със Световната банка за увеличение с 15% над одобреното от Народното събрание. Тоест той престъпи собственото си решение като член на Министерски съвет, престъпи и решението на парламента. ВАС се произнесе, обяви това за закононарушение, но не последва нищо, тъй като в България държавните институции са най-големите престъпници, те престъпват закона и въобще не изпълняват съдебни решения. Нито комисията за водно и енергийно регулиране се съобрази с това решение на съда, нито следващите правителства - всъщност става въпрос за едно и също правителство, защото Кобургготски - Доган сега пак управляват с паравана, наречен Станишев. Така че увеличението на тока от 1 юли, което удря по джоба още повече българския данъкоплатец, също е незаконно. Това трябва да се знае от хората и те да търсят правата си. Как се търсят права? Кое крепи правителството, този кабинет, който за мен е престъпен кабинет?