"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 872 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 6/08/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

“Подкрепа” осъди полицейското насилие над Димитър Стоянов


Категорично осъждаме полицейския произвол в България, заяви вчера президентът на КТ "Подкрепа" д-р Константин Тренчев след среща с лидера на АТАКА  Волен Сидеров. И ако преди полицейското насилие беше насочено към еколози и работници, търсещи правата си, като случая с онзи миньор, пребит върху българския флаг, то сега МВР се нахвърля върху деца, нагло и безпардонно бие евродепутата Димитър Стоянов, възмути се Тренчев.
Държавата се опитва с репресии да потисне протестиращите хора, а в случая със симпатизантите на АТАКА тези младежи дори не са протестирали, посочи синдикалистът. Според него поведението на МВР е недопустимо и КТ "Подкрепа" ще излезе с декларация срещу полицейския произвол, упражнен върху националистите и млекопреработвателите.
АТАКА и "Подкрепа" са единствените работещи формации в България, смята профсъюзният лидер. Ако не се решат проблемите в държавата, ще има протести, е заявил синдикалистът.У нас
· Народният парламент поиска: Военен трибунал за мутрите в униформа
· “Подкрепа” и АТАКА заедно срещу полицейския терор

По света
· Мнозинството британчета са почти неграмотни
· Пентагонът закрива спецслужба шпионирала пацифисти

Коментари
· Политическият разврат се изражда в социално насилие

Икономика
· В сметките за вода включени и загубите по ВиК мрежата
Д-р Желязко Христов, председател на КНСБ: Чакат ни още по-сурови санкции от ЕС

- Г-н Христов, лидерът на АТАКА очаква разговор с вас относно напрежението, което съществува в момента в резултат на ценовия шок и оценките на евродоклада. Каква е вашата позиция?
- Г-н Волен Сидеров се обади и предложи разговор. Такъв разговор ще се състои, но ние ще вървим по своя граждански път на отстояване на позиции и на борба. Искаме да запазим гражданствения характер на структурата ни.