"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 874 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 8/08/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Станишев и министрите се залостиха в МС заради АТАКА


Станишев и министрите му се скриха вчера от гнева на АТАКА зад дебелите стени на Министерския съвет, където заседаваха. Те отказаха да отговарят на въпроси, зададени им от Народния парламент на патриотите. Гардове залостиха отвътре входа на сградата, секретарки надничаха от прозорците, а министрите се изнизаха тайно през страничните изходи.
"Ивайло Апостолов, Емануил Емануилов и Петър Георгиев - биячите на Димитър Стоянов, внука на българския Солженицин - Радой Ралин, продължават да са на работа, продължават да бият невинни фермери по твоя заповед, Станишев", обърна се вчера към премиера Волен Сидеров по време на заседанието на МС.
По-рано през деня пред Народния парламент на националистите хората от третата възраст разпънаха националния трикольор с олимпийски размери - 12 на 5 метра, и заявиха подкрепата си за АТАКА.У нас
· Цигани с незаконни къщи злепоставят България в ООН
· Волен Сидеров: Полицейско насилие стана всекидневие

По света
· Албански терористи плашат с нови граници Балканите
· Истанбул в паника след три взрива, експлозия уби летовници в Сочи

Коментари
· Управляващите мачкат фермерите вече 18 години

Икономика
Иван Иванов, жертва "по погрешка" на баретите през 1998 г.: Срамувам се, че полицията в България продължава да бие
Управляващите използват всички нечестни средства, за да останат повече на власт

- Г-н Иванов, представете се на читателите на вестник "Атака".
- На 81 години съм. Основната ми професия е учител. Преподавал съм химия в няколко столични гимназии. Пенсионирах се като учител, а след това работех в Министерството на просветата, където отговарях за химическите техникуми. Носител съм на орден "Кирил и Методий", имам и златен орден на труда от 1987 г. на Държавния съвет. Аз съм един от основателите на първата инспекция по опазване на природата и водите. Автор съм на учебници "Взривни вещества" за военните училища. Обществено ангажиран съм на тема екология. Аз съм мирен човек, обикновен гражданин, а през март 1998 г. бях варварски пребит заедно със съпругата си  от отряд барети.