"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 887 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 27/08/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Фризьорка е собственичка на сарая на Доган в Рибарица


Фризьорка и строител се водят собственици на сарая на Доган "Каза домини" в Рибарица. Това показва проверка в съдебно правните регистри. 37-годишният Арбен Ефремов Хавальов е притежател на луксозния хотел, за който "Атака" неколкократно писа, че всъщност е част от огромното богатство на лидера на ДПС Ахмед Доган. Депутати от движението твърдят, че преди да навлезе в "българския и международен бизнес", Арбен Хавальов е работил като строителен работник в съседна Гърция.
Инвеститор на хотел "Каза домини", което в превод от италиански означава Къщата на боговете, пък е "Роял билдинг" ООД. Дружеството е 80% собственост на "Боила Студиос", чийто собственик е сестрата на Хавальов - Илвие Ибраимова Имамова. Тя е работила като фризьорка в малък салон в София, показват проверки в ДАКСИ, и притежава и фирма за фризьорски и козметични услуги. Преди това - през 2005 г., Илвие Имамова е била регистрирана като производител на тютюн в родното си Абланица. По признания на самия Хавальов, средната цена на леглата в хотела е между 4000 и 5000 евро, а комплектът спално бельо - 800 евро.
Всичко в Къщата на боговете е марка "Версаче".
   


У нас
· Донка Динева в Народния парламент: Харизаха морето на Доган, скоро ще ходим с визи до Варна
· Откриха жертвеник на Расате в дворцовия площад на Плиска

По света
· Българите намаляват с два милиона до 2060 г.
· Задържаха четирима, искали да убият Обама

Коментари
· Политически роботи копаят гроба на държавата

Икономика
О.з. полковник Веселин Божков: България е безпомощна срещу турско - ислямската агресия
Управляващите в София обслужват интересите на Ахмед Доган и великодържавните цели на Анкара
- Господин Божков, в последната си книга "Вековната агресия" разглеждате  подривната дейност на Османската империя и Турция срещу България в продължение на десетилетия след Освобождението. Използвали сте интересни и досега недостатъчно изучени  архивни материали на българската полиция и военното контраразузнаване преди 1944 година.
- Да, те разкриват непрекъснатата и  активна подривна дейност на османските  служби,  на турското разузнаване, на различни пропагандни ведомства и организации за отслабване и ликвидиране на нашата държава. Още в първите години след Освобождението  от турско робство се слага началото на продължаващата вече 130 години многопосочна агресия срещу България -  чрез непрекъснато подклаждане на етническа и религиозна омраза  на тюркоезичното население у нас към  българите. Години наред и до днес Турция се стреми да използва за своите цели и българомохамеданите.