"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 89 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 27/01/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Варод ще прави Вилна зона лукс


Нова национализация правят управляващите от тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС, алармираха от Инициативния комитет за защита на собствениците на земи в Бояна, чрез председателката на сдружението Милка Кутева. Те са завели над 100 дела срещу държавата за накърнените си интереси. Земите им - близо 800 дка са в границите на "Бояна филм".


У нас
· Дадоха 30 корумпирани магистрати на Филчев
· Ще образоват 2500 цигани

По света
· Терористите от АОК първи до ковчега на Ругова

Коментари
· Чужди и наши хищници превърнаха работниците в роби

Икономика
· Държавата ще плаща таксите за детски ясли и градини
Фарес Фарес, говорител на Палестинската асоциация в България: Който не иска Арафат, ще получи Хамас
Ако в Арабския свят се организират демократични избори, от Мароко до Бахрейн ще има антиамерикански правителства

- Г-н Фарес, според неокончателни (по обед) данни за резултатите от вчерашните избори в Палестинската автономна област, Хамас печели. Какво ще последва от това? 
- Изборите, слава Богу, бяха успешни, проведени в демократична атмосфера, доколкото позволяват мерките на израелските окупатори. Защото, както знаете, в Западния бряг на р.Йордан, който е близо 5 хил.кв.км, има 700 израелски бариери. Но въпреки това изборите са проведени без никакви сблъсъци. Показахме като народ на света, че въпреки окупацията, ние сме достойни да имаме държава и да я управляваме по съвсем цивилизован начин. Над 80 процента е участието, 70 процента е в Западния бряг на р.Йордан, където дори в деня на изборите нахлуха израелски патрули. Процентът на участието заради израелските мерки в Йерусалим, бе под 50, за съжаление. Като добавим, че има близо 10 хил.палестински избиратели в затвора на израелските власти, представете си как израелците се опитваха да се намесват и да пречат на палестинския народ да упражнява своето право в едно демократично управление.