"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 892 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 3/09/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Станишев се уплаши от обединяване на опозицията


В държавата се оформя един негласен триумвират - опозиционен, деструктивен, разрушителен и антибългарски - ГЕРБ, АТАКА и Костов. Това заяви вчера премиерът Сергей Станишев и припомни, че преди началото на пролетта при един от вотовете на недоверие той е наблюдавал митинга на АТАКА, на който Волен Сидеров бе с Бойко Борисов и с представители на СДС и ДСБ.
"Направих си шега в парламента, мислейки, че това е само шега, но за съжаление това се очертава като евентуална бъдеща коалиция с претенция да управлява държавата, съчетавайки авторитаризма на Иван Костов от времето на тяхното управление, с екстремизма на АТАКА - отричането на всичко градивно, и популизма на ГЕРБ, който обединява елементи от двете или циркулира в това пространство между Костов и АТАКА, заяви Станишев. Този триумвират винаги е готов да срине страната ни и обществото в интерес на своите политически цели и икономически, допълни премиерът.


У нас
· БСП отвори торбата със социалните обещания
· Народният парламент: Гоце е за бой и за затвора, той тикна властта в ръцете на Доган

По света
· Кандидатката за вице на Маккейн се скри след скандални разкрития
· Австралийски войници се гаврят с афганистански пленници

Коментари
· Турция пак ни извива ръцете за арменския геноцид

Икономика
Иванка Величкова, жертва на побой: Вместо да ни защитят, полицаи ритаха баща ми

- В предварителния разговор разказахте, че сте станала жертва на побой и полицията не е направила нищо. Кажете подробно какво се случи.
- Да, на 30 август, събота, станах жертва на побой от страна на мои съседи, които постоянно ни тормозят и шумят неистово денонощно. Когато за пореден път им направих забележка че пречат на мен и сестра ми Диди да живеем нормално, те ни нападнаха и ни пребиха.