"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 895 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 6/09/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

АТАКА даде Ахмед Доган на ДАНС


Лидерът на партия АТАКА Волен Сидеров вчера официално сезира шефа на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) Петко Сертов за антибългарската кампания, която от години провеждат хора от ДПС, начело с Ахмед Доган. В 11 часа вчера Сидеров се срещна със Сертов в централата на антимафиотите на ул. "Черковна" в столицата. Той му предостави документ на МВР с гриф "строго секретно", направен през 1992 г. В него експерти от Националната служба "Сигурност" (НСС) описват подробно антибългарските действия на Доган и неговите подчинени, от който става ясно, че ДПС още оттогава е връзката на турските тайни служби с България. Партията е маша в ръцете на радикални ислямски групировки и терористични организации, начело със "Сивите вълци" и "Мюсюлмански братя", разкриват контраразузнавачите.
"Доган не трябва да бъде недосегаем", заяви лидерът на АТАКА на пресконференция часове след като приключи срещата му с директора на ДАНС Петко Сертов.


У нас
· Станишев, Доган и Симеон се скараха за парите от излишъка

По света
· Маккейн разкритикува Буш заради корупция и фанатизъм
· ФБР арестува българин за финансови измами

Коментари
· Тройната коалиция ще окраде по квоти и бюджетния излишък

Икономика
Волен Сидеров: Време е опозицията да се обедини около принципите за България

- Г-н Сидеров, опозицията започва подписката за уволнение на правителството на Сергей Станишев. По този начин, под формата на заповеди за уволнение, ГЕРБ, ДСБ и СДС стартират тази акция. Казват, че започва и бойкот срещу управляващата тройна коалиция. АТАКА къде е в цялата тази история? Оставате ли извън играта на партиите, обединени от Европейската народна партия?
- АТАКА е на своя постоянен протест вече повече от месец. Мисля, че това е ясно на всички, на цялото ни общество. Ако досега някой имаше някакви опозиционни действия, това е партия АТАКА със своя постоянен протест пред Президентството и пред Министерски съвет, със своите постоянни срещи с хората там, тези митинги, които стават, материалите, които се раздават, общуването. Това присъствие показва, че ние от АТАКА не сме на курорт и почивки и яхти, а сме тук, защото това е нужно като личен пример.