"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 901 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 13/09/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

АТАКА праща в ЕП списък на политическите мафиоти


Експертен доклад за първите 100 български политически мафиоти ще изготвят АТАКА и РЗС и ще го изпратят в Европарламента. Това заявиха вчера на пресконференция в парламента лидерът на патриотите Волен Сидеров и председателят на РЗС Яне Янев.
Партиите предварително са определили първата десетка на най-корумпираните политици: Симеон Сакскобургготски, Ахмед Доган, Георги Първанов, Румен Петков, Милен Велчев, Йордан Цонев, Емел Етем, Нихат Кабил, Асен Гагузов и Пламен Орешарски.
В екипите, изготвящи доклада, ще се включат юристи, криминалисти, финансисти, специалисти в сферата на националната сигурност, разследващи журналисти от България и чужбина, както и консултанти в борбата с корупцията от други страни - членки на ЕС.У нас
· Циганите в Петрич заплашват патриотите със смърт

По света
· Венецуела изгони US-посланик, за да подкрепи Боливия
· САЩ искат България да приеме звездния им щит

Коментари
· Сривът на БСП е неудържим, затова Станишев се репчи

Икономика
· Олигархът Ковачки оставя без парно Плевен, Бургас и Враца заради дългове
Волен Сидеров, лидер на АТАКА: Народът пряко трябва да избира премиер и правителство
АТАКА започва преговори за свикване на ВНС и промяна на Конситуцията
- Тези дни Иван Костов, председател на ДСБ, донякъде изненадващо каза много добри думи за АТАКА в рамките на вашето опозиционно партньорство. Смятате ли, че има потенциал тази добронамереност да се развие в някаква форма на предизборни коалиции с десните партии?
- Трябва да кажа много ясно, че АТАКА съм я създал като политическа сила, защото хората искаха да има такава сила, не за да получа одобрението на г-н Костов или на някой друг от вече съществуващите политически лидери, а за да има подобна сила, която да бъде коректив на една политика олигархична, лоша, антибългарска. И АТАКА продължава да бъде такава политическа сила, категоричен коректив, регулатор, факторът, който да посочва какво не е наред и да казва какво трябва да се направи в името на България, за доброто на повече българи.