"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 903 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 16/09/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Бойко Борисов: Гоце ме напада, защото БСП се срива, а ГЕРБ и АТАКА растат


Президентът проигра добрите ни отношения, за да се хареса на Станишев. Разбирам, че им е много криво, че БСП губи властта. Така кметът на София Бойко Борисов коментира вчера изказването на президента Георги Първанов от неделя, че може би е необходимо прокуратурата да се заеме с въпроса, защо няма завод за битови отпадъци.
Той се активизира в момен, когато рейтингът на Гоце пада главоломно и БСП губи доверие на избирателите за сметка на ГЕРБ и АТАКА, смята Борисов. Три социологически агенции вчера отчетоха значителен ръст в доверието към патриотите.
По повод изявлението на Първанов от ГЕРБ изляха с декларация, в която се казва, че президентът отправя обвинения в момент, когато страната е пред поредната европейска санкция за това, че правителството не намира решение за боклука. "Знаменателно е, че президентът не направи това, когато неговите спонсори бяха пряко посочени и обвинени от комисията ОЛАФ, нито когато в доклада на ЕК само преди месец правителството бе обвинено в корупция и обвързаност с организираната престъпност", се казва в декларацията. 
   У нас
· Валери Симеонов: АТАКА направи по-добър живота на бургазлии
· На първия учебен ден бойкотираха Станишев, не пуснаха речта му

По света
· Винят Обама и Маккейн за негативни послания
· Медведев: Западът да спре да оказва натиск върху Русия

Коментари
· БСП и ДПС ударно си поделят телевизионните честоти

Икономика
· С 10% скачат тарифите на зъболекарите
Треньорът Димитър Пенев: Политиците говорят за спорта преди избори, но след тях го забравят
Полицията трябва да пази хората, а не да ги малтретира

-Г-н Пенев, след успеха на българските футболни национали на Световното първенство в САЩ 94, вие се превърнахте в една от иконите на българския спорт. Как оценявате моментното му състояние днес?
- Аз съм по-скоро футболен човек и затова не мога да давам цялостна характеристика за спорта. Футболните национали постигнаха успех на контролата срещу Босна, а след това завършиха наравно с Черна гора. Трудно е и групата ни е трудна, но всички трябва да  помагаме на отбора, не трябва да се делим като нация.