"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 910 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 25/09/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров: Държавата да замрази цените на парното и тока


Държавата да замрази цените на парното и тока докато се въведе ред в отношенията между топлофикациите, техните абонати и  "Булгаргаз". Това предложи вчера лидерът на АТАКА Волен Сидеров на заседание на комисията по енергетика, на която бяха привикани и шефовете на топлофикациите у нас и ръководството на газовия монополист. Държавата обаче задължително трябва да дотира цените на парното, защото българинът има нисък стандарт, категоричен беше лидерът на АТАКА. Според него общинската топлофикация и държавната "Булгаргаз" трябва да се споразумеят, но това да бъде в интерес на хората.
Държавната комисия за енергийно и водно регулиране обяви вчера, че парното ще поскъпне от първи ноември. Според синдикатите скокът ще е с нови 20 на сто. Причината е приетото вчера увеличение на цената на природния газ с близо 29 на сто.
В същото време националистите започнаха кампания в помощ на хората да осъдят "Топлофикация". Патриотите раздават на Народния парламент листовки с указания как абонатите да се преборят с монопола на "Топлофикация".
    У нас
· Слави Бинев пред ЕП: МВР прахосва бюджета за политически рекет
· АТАКА принуди Миков да отговаря в парламента за побоя

По света
· Австрийските националисти уверени в успеха си на изборите
· ФБР разследва фалита на американските банки

Коментари
· Кабинетът прахосва милиони за собствената си политическа фризура

Икономика
· Пациенти се жалват, че болници ги рекетират за дарения
Зам.главният редактор на "Фрог нюз" Ал. Иванов: Възможно е поръчителите на зверския побой да са от най-високите етажи на властта
Килърите са търсели символика и затова са избрали да пребият Огнян Стефанов в деня на Независимостта

- Какво е в момента състоянието на пребития главен редактор на "Фрог нюз" Огнян Стефанов?
- Можем с много надежда и с изключителна радост, ако това е думата, да кажем, че засега той е стабилизиран. Няма опасност от ампутация на крайниците му, каквато злокобна информация бе тиражирана, няма да загуби нито един от крайниците си. Всичко вече е в ръцете на неговия организъм и в ръцете на лекарите от Военна болница.