"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 913 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 29/09/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Фалират ТЕЦ - София за Ковачки


Управляващите се готвят да фалират столичната топлофикация, за да я дадат на безценица на шефа на партия ЛИДЕР Христо Ковачки. За това алармира вчера и лидерът на АТАКА Волен Сидеров пред Дарик радио.
В общинския съвет на София, който държи 58% от столичното парно, вече се обсъждало ТЕЦ-ът да бъде даден на "стратегически инвеститор". Източници на в. "Атака" потвърдиха, че всъщност става дума именно за спонсора на ДПС Христо Ковачки, който отдавна иска да прилапа софийското парно и то за жълти стотинки. Схемата, по която Ковачки ще вземе дружеството, вече е изпитана при продажбата на ТЕЦ - Сливен. Тогава енергийният бос взе ТЕЦ-а на безценица, след като тя изненадващо беше обявена във фалит.


У нас
· Волен Сидеров: Държавата да субсидира парното и тока
· Областният на ДПС-Шумен пак напада с мутри шеф

По света
· Националистите в Австрия вървят към победа
· Слави Бинев договаря помощ от Автралия за малкия бизнес

Коментари
· Червената буржоазия изкова чуковете за Огнян Стефанов

Икономика
· Наливат 500 млн. лв. в частни здравни каси
Стоян Георгиев, председател на асоциация "Общество и ценности": Властта легализира многоженството и кръвосмешението

- Г-н Георгиев, доколко според вас са реални опасенията на АТАКА, че проектът за нов Семеен кодекс прилича повече на търговски договор, уреждащ отношенията между съпрузите?
- За мен до голяма степен проектът прилича на търговски договор. Най-притеснителното в него обаче е отпадането на чл. 3 от досегашния Семеен кодекс, в който бракът като съюз между мъжа и жената е официално защитен от страна на държавата. Държавата публично маха своята роля в новия проект.