"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 921 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 8/10/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Доган укривал данъци от държавата


Лидерът на ДПС Ахмед Доган е укривал данъци от държавата за периода от 1999 до 2002 г. Това стана ясно вчера от думите на председателя на парламентарната Комисия за борба с корупцията Бойко Великов по bTV.
Националната агенция по приходите е започнала проверка на Доган, съобщи Великов. Става дума най-вече за имотите на Доган в родното му село Дръндар, където лидерът на ДПС e изградил огромна сграда, която той наричал "Център", коментира лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Според мен с тази ревизия БСП дава сигнал на Доган да не играе самостоятелно, заяви Волен Сидеров.
Според сигналите Доган притежавал чрез подставени лица и ползвал като свои къщата на ул."Беловодски път" в елитния столичен квартал "Бояна" (придобила медийна популярност като "сарая на Доган"), имоти в с. Росенец, община Бургас и в село Дръндар, община Суворово, парк-хотел "Орфей" в Девин и хотел в Рибарица.
НАП вече проверява и лидера на СДС Пламен Юруков за това, че е излъгал в имотната си декларация до Сметната палата, като е скрил различни търговски съдружия. На областен съвет на СДС-София, в понеделник вечерта мнозинството от присъстващите са поискали оставката на Юруков, съобщи член на ръководството на софийската организация.

 У нас
· Волен Сидеров: Пенсионната реформа е проблем № 1 за България

По света
· В Хърватия уволниха министри заради поръчково убийство
· Спешна среща на ЕС в Люксембург за кризата

Коментари
· България е пред прага на международна изолация

Икономика
· Тренчев: Инфлацията ще надхвърли 20% заради газа
Евродепутатът на АТАКА Десислав Чуколов: Гоце натиска да спрат тока на Народния парламент
Национализмът печели позиции не само в Австрия. Който се съмнява в мощта на АТАКА, да види следващите избори
- Народният парламент на АТАКА остава и през зимата. Постига ли той целите си като изразител на волята на обществото за промяна в политическото управление на България?
- Да! Нашият постоянен протест ще продължи до падането на това правителство от власт. През месеците откакто е организиран, оттам минаха стотици хиляди хора и изразиха по недвусмислен начин желанието си тези крадливи управници да паднат от власт и на тяхно място да дойдат хора, които милеят за Родината и народа си.
Благодаря на всички за подписите и ползвайки трибуната на вестник АТАКА призовавам гражданите, които не са се разписали досега, да дойдат и да го направят. В началото замислихме този протест като общо действие на опозицията. Не искахме да ползваме лятната отпуска за почивка, докато народът ни страда от това управление. За съжаление не всички партии изразиха толкова ясно и отчетливо желанието си за нови избори, но това пак идва да покаже на българския народ кой реално мисли за него и кой си прави тънки сметки на морския бряг по време на ваканцията.