"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 927 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 15/10/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Мутри смляха по поръчка водача на АТАКА в Петрич


Координаторът на АТАКА за Благоевградска област Огнян Тетимов бе зверски пребит в понеделник вечерта от четири мутри в родния си град Петрич.
Те го заплашили с нож и го накарали да подпише насилствено декларация, че се отказва от мястото си на общински съветник в града. Заради побоя вчера ченгетата задържаха разследвания за далавери бивш митничар на ГКПП-Кулата Марио Минев.
"Това е акт на политически бандитизъм", коментира лидерът на АТАКА Волен Сидеров след делото за магистрала "Тракия", на което лъжите на Павел Чернев бяха опровергани за пореден път. "Очаквам оправдателна присъда по скалъпеното дело", каза Сидеров след като процесът бе отложен за понеделник.
    У нас
· Слави Бинев: Медиите трябва да са коректив на депутатите
· Човек на Маджо и Р. Петков стоял зад побоя над Тетимов

По света
· 10 000 на протест в Подгорица срещу независимо Косово
· Сръбската мафия си иска парите от Цеца Величкович

Коментари
· Българската нация се топи, ставаме малцинство

Икономика
Пребитият координатор на АТАКА Огнян Тетимов: Полицията е главният виновник за поредните фалшификации в Петрич

- Г-н Тетимов, прогнозите ви за поредните манипулирани избори за общински съветници в Петрич за съжаление се състояха. Каква е равносметката след вота на 11 октомври?
- Тъжно е, но е факт: в България не могат да се проведат нормални честни и европейски избори. Видяхме, че въпреки сигналите, които пуснахме, никакви мерки не се взеха за покупката на гласове и опитите да се фалшифицират изборите. За пореден път се доказа, че управляващите не са заинтересовани да променят закона, а се правят, че работят и само отчитат дейност. Главният виновник за поредните фалшификации в Петрич е полицията. Полицаите похарчиха маса държавни пари, за да дойдат в Петрич да пият кафе и да се върнат обратно в местата, откъдето са командировани.