"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 930 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 17/10/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Гоце наредил на Борисов да закрие лагера на АТАКА


"Георги Първанов чрез началника на кабинета си ген. Никола Колев натиска кмета Борисов да закрие протестния лагер на АТАКА пред президентството." Това съобщи вчера Волен Сидеров след срещата си със зам.-кмета по обществен ред и сигурност Юлия Ненкова, която изпрати писмо до АТАКА за намаляване на озвучаването в лагера на патриотите.
От пресцентъра на президента съобщиха, че вчера сутринта ген. Колев провел остър разговор с кмета. Свидетели на разговора разкриха, че Колев буквално крещял в слушалката на Борисов да прекрати час по-скоро протеста на опозицията.
"Общо в Столична община са получени 5-6 имейла по случая, сред авторите им са ген. Колев и червеният депутат Георги Божинов", поясни Сидеров. Не са правени никакви замервания на звуковия фон. Той припомни, че преди 2 г. на кмета не му пречеше воят от софийската джамия и тогава той посрещна с мълчание протестите на националистите. "В едно ново НС се очертава патова ситуация и ако не искаме да ни управлява ДПС и някой клан на БСП, Борисов трябва да търси съдействие с другите опозиционни партии, включително и АТАКА. Той не го прави, което поражда съмнения, че иска да задържи статуквото пак Доган да дърпа конците", заключи Сидеров.

 У нас
· Приближените до Глъвъта Братя Галеви обвинени в пране на пари
· Румен Петков прикрил разработка срещу ДПС
· След акцията на АТАКА подновяват делото за поругания национален флаг в Бояджик

По света
· Кризата ще доведе до атака на валутния борд в България
· Обама спечели и последния телевизионен дебат с Маккейн

Коментари
· Спасението не ще патки, иска АТАКА

Икономика
· Масларова излъга пенсионерите, даде им само 50 лева
Сергей Василев, участник в групата на АТАКА в Европарламента: Властта купува с подаяния гласовете на пенсионерите

- С какво партия АТАКА печели своите симпатизанти?
- Партия АТАКА е нова партия и лидерите й нямат нищо общо с сегашната корумпирана власт. Моето твърдо убеждение като симпатизант на патриотите е, че   това е една партия, която се ръководи от чисти хора, а не от хора с престъпно минало, каквито в момента управляват страната. Ужасното положение, до което сегашните управляващи докараха българския народ създаде условия за раждането, съществуването и разрастването на АТАКА. Партията непрекъснато увеличава симпатизантите и членовете си. Аз не съм член на АТАКА, но съм заклет симпатизант, защото споделям напълно идеите й и политическата й програма.