"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 932 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 20/10/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Доган се скрил в Турция?


Ахмед Доган е напуснал България и се крие в Турция. Тази информация се завъртя вчера, след като лидерът на ДПС не се появи в село Козица на погребението на Ахмед Емин, който беше началник на кабинета му. Според отлично информирани на Доган е бил осигурен чадър от турските служби МИТ докато бурята у нас отмине. Преди седмица от ДАНС дадоха да се разбере, че започват разкрития, свързани с обръчите от фирми на ДПС. Броени дни, след като изтече тази информация Емин бе открит мъртъв в сараите на Доган. "Ахмед Емин беше ключът на тайните на Ахмед Доган. Всеки, който искаше да стигне до лидера, трябваше да говори с Емин". Това заяви вчера по БНР бившият зам.председател на ДПС Осман Октай.
Ахмед Емин бе открит мъртъв с огнестрелна рана в петък в кв. "Бояна", в сграда на ул. "Беловодски път", където се намират т. нар. "сараи на Доган". От МВР обявиха, че става дума за самоубийство със собствения законнопритежаван пистолет на Емин. Никой обаче не съобщава кога точно е умрял Емин.У нас
· Шестима петричани, включително и полицай, са пребити от Марио Митницата
· "Медиана": Идва времето на АТАКА - и у нас, и по света!

По света
· Цигани с тояги окървавиха изборите в Чехия
· Банкрут грози България!

Коментари
· Мафията владее България, спасението е евроинтервенция

Икономика
· Зеленчукът скочи двойно за месец
Лидерът на АТАКА Волен Сидеров пред ТВ Европа: В следващия парламент няма да седят олигарси, а бандити
Купуването на гласове е драстично, политическите побои - показни
Г-н Сидеров, какви са поуките от местните избори в Петрич, след които беше пребит координаторът на партия АТАКА г-н Тетимов? Какви изводи вие направихте при един очевидно ескалиращ процес на купуване на гласове и насилие?
- Изводите от тези избори бяха физически осезаеми - за нашия представител от АТАКА, който беше пребит, със счупен нос... Това се случва за пръв път - брутално физическо насилие над политически опонент. Не става дума за битова драма или за кражба, човекът е пребит от политически опонент, представляващ Съюза на комунистите, който купува гласовете на ромите. Тази бюлетина купува цигански гласове и вкарва повече съветници, отколкото утвърдени партии като АТАКА, БСП и ГЕРБ. Някакви измислени партии, несъществуващи реално, с никакво присъствие в национален мащаб, вкарват по 4-6 съветника и изглеждат като някаква супер влиятелна партия, но ако питате, всеки втори човек на улицата ще каже, че не се сеща за такава партия. Очевидно става въпрос за много драстично купуване на гласове и това в градове като Петрич вече се приема за нещо резонно. За мен най-страшното, най-плашещото е, че първо, вече никой не се спира пред извършване на физическа разправа, при това открито, директно. Не в нощна улица с маски, а открито. Човекът, наречен Митничаря, за когото се знае, че е местният мафиотски бос, просто бие, пребива задно с охранителите си. Аз прогнозирах вече пред някои медии, че ако така върви, ще се стигне до физически убийства. На изборите за национален парламент не искам да си представя до какви екстремни ситуации ще се стигне, защото явно става опит за сливане на олигархичен капитал и политика. Ние сме говорили за тази опасна тенденция. Тя в момента се представлява в България най-добре от лицето Ковачки, когото не знам защо наричат енергиен бос. Той с енергетиката има толкова общо, колкото аз с ядрената физика, но се води за енергиен бос. Защото няколко правителства, срещу добре оформени плащания, наречени от народа рушвети, са му подарили няколко ТЕЦ-а. Тази същата персона си направи и партия, която сега е лансирана като възможна за влизане в следващия парламент. В няколко града, където този човек има ТЕЦ-ове, бяха разпратени съобщения до абонатите, че могат да им опростят плащанията, натрупани за парно, ако гласуват за "Лидер". Представяте си колко директно купуване на гласове става? И след като толкова хора са зависими от парно, ето ги хванати в ръцете на една енергийна зависимост. Това е страшно опасна тенденция. Ако тя не се пресече, в следващия парламент ще видим не олигарси, ще видим един обикновен бандитизъм, който няма да крие апетитите си..