"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 933 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 21/10/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

СЪДЪТ: Сидерови са напълно невинни


Волен и Капка Сидеров са невинни по всички повдигнати им обвинения. Това обяви точно в 12.20 ч. вчера съдия Милена Панева, председател на ХV състав на Софийския градски съд. Присъстващите в съдебната зала националисти бяха станали на крака и очакваха със затаен дъх решението на съдията. При първото произнасяне на думата "невинен"множеството избухна в аплодисменти - "Волен, АТАКА". В съда бяха дошли представители на патриотите от цялата страна, народни представители от АТАКА и евродепутатите Димитър Стоянов, Слави Бинев и Десислав Чуколов.У нас
· Спонсорът на БСП Марио Николов източил 18 милиона, иска още 26
· Не направиха парафинови натривки на свидетелите на смъртта на Емин

По света
· Пауъл се гласи за шеф на Пентагона след подкрепата си за Обама
· Нобелови лауреати защитават италианския писател на мафията

Коментари
· Пак самоубиха неудобни за управляващите свидетели

Икономика
· Погнаха и EVN за злоупотреби с монопол
Волен Сидеров: Сега е моментът ДАНС да разплете всичко около ДПС
Трябва да се отървем от страха в полицейско-мутраджийската България, в която ни вкараха
- Г-н Сидеров, как ще коментирате смъртта на шефа на политическия кабинет на Ахмед Доган? ДПС е мафиотска партия, но никой не е допускал, че различията в тази партия ще се разрешават с куршуми!
- Не. За мен това не е кой знае колко голяма изненада. Нека да си спомним, че срещу Доган беше стреляно вече поне два пъти. До момента той е с някаква невероятна охрана и никой не обяснява от кого и защо е застрашен. Така че убийството на един човек, близък до Доган, не ме изненадва. То е дори логично. Нека Юнал Лютфи да забрави призивите към журналистите да не се занимават с това убийство, защото то не е някакво битово убийство на неизвестен гражданин, а е свързано с управляващата политическа сила, защото Доган и ДПС управляват България. Не може да намерите застрелян шефа на кабинета и това да не предизвика интереса на медиите. Естествено е. Въпросът е защо самият Доган го няма, къде е той, защо никой не го разпитва, защо не разпитват хората от елита на ДПС, който елит живее и работи в този сарай. Този т.нар. сарай, е една огромна постройка, която служи като резиденция на върхушката на ДПС. Там живеят вероятно постоянно, някои от тях имат апартамент, така че те трябва да бъдат разпитани, дори задържани.