"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 935 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 23/10/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Заплашиха Волен Сидеров със смърт


Писмо, в което се отправят смъртни заплахи към Волен Сидеров бе получено вчера в централата на партията. "Смъртта е вече вътре в теб. И няма спасение. Остава ти по-малко от месец", е написал подателят, подписал се като Волф Грау, което на немски означава Сив вълк. "Нямам намерение да се самоубивам - аз съм православен християнин. Декларирам, че не страдам от тежки или неизлечими болести." Това заяви вчера на пресконференция в парламента лидерът на АТАКА Волен Сидеров.
Писма, в които се отправят заплахи за живота са получили и зам.-председателят на ПГ АТАКА Павел Шопов, и зам.-председателят на партията Антон Сираков. Пощенските им клейма са с дата 20 октомври, денят, в който съдът оправда напълно Сидеров и съпругата му. Подателят явно е бил вбесен от този факт, коментираха депутати. Вчера сутринта АТАКА поиска имунитетът на Ахмед Доган да бъде свален от Народното събрание, за да бъде той разследван за смъртта на шефа на кабинета му Ахмед Емин.У нас
· Обръчите от фирми на ДПС източили 20 млн. лв. от резерва

По света
· Спецслужбите в Скопие организирали атентата срещу Киро Глигоров
· Признаха за рецесия във Великобритания, румънските банки спряха кредитите

Коментари
· Правителството на Станишев отново иска да измами ЕК

Икономика
· Синдикати искат одържавяване на "Кремиковци", кабинетът вика брата на Митал
Волен Сидеров: Само предизборен блок може да свали тройната коалиция от власт
Липсата на държавност води до увеличаване и на организираната престъпност и мафиотизирането на страната
- Г-н Сидеров, определихте решението на съда, оневинило ви напълно, като справедливо. Вчера в нашето студио Павел Чернев, друго действащо лице в този съдебен процес, каза, че има сделка между властта и Волен Сидеров.  Има ли сделка?
- Съдът ме оправда категорично и безусловно. Съдия Панева каза директно че приема всички аргументи на защитата, цялостно и до край. Т.е. рухна едно скалъпено обвинение, рухна една постановка, която беше съчинена и изпълнена от тогавашния министър на вътрешните работи Румен Петков, от един следовател, който е с печална известност в тези среди. Както и от въпросното лице Павел Чернев, който вчера гостува в това предаване, без обаче да е поканена другата страна. Така на Чернев му бе дадена възможност да излива поредна порция клевети и помия по мой адрес.