"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 94 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 2/02/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

БСП иска американски бази


На вчерашните дебати в парламента председателят на Комисията по отбрана Ангел Найденов обяви от парламентарната трибуна, че Българската социалистическа партия ще гласува против предложеното от АТАКА проекторешение за отказ от настаняване на американски военни бази в България.


У нас
· Птичият грип е американска диверсия
· Изнасилиха и убиха зверски две сестри

По света
· Американците използваха речта на Буш, за да се напият
· Иран няма да се поддаде на международния натиск

Коментари
· Русия се нуждае от силна президентска власт

Икономика
· Върнаха добавките за лекарства на хората с увреждания
· “Шкода” предлага “Белене” да е аналог на “Темелин”
Бойко Ватев, депутат от ВМРО: Доживотен затвор за педофилите
Педерастите посягат на деца, защото хомосексуализмът ги тласка към все по-перверзно задоволяване на страстите

- Г-н Ватев, какво трябва да направи парламентът спешно след случая с депутата Владимир Кузов, за да не се окаже, че в редиците му утре могат да открият и сериен убиец?
- Трябва спешно да се направи корекция на начина за подбор на депутатите и реденето на листите. Според мен сега начинът на регистрация е изключително опростен и не дава никаква гаранция, че няма да могат да продължат да влизат всякакви случайни хора. Това е престъпна небрежност. Не се изисква документ от Националната следствена служба за водени дела. Никоя партия не е застрахована и навсякъде могат да се промъкнат хора, срещу които има производство в момента. В случая с Владимир Кузов даже прокуратурата не може да му иска имунитета, защото за престъплението, за което се води дознание срещу него, законът предвижда санкция от 5 години затвор. Така че първо трябва да се промени избирателният закон, за да създадем по-гъсто сито за кандидатите за народни представители. Второ, трябва да се увеличи наказателната мярка срещу педофилите.