"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 970 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 3/12/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

АТАКА спира градежа на втора джамия в София


Ще предоставя на АТАКА цялата история на имота в "Малинова долина" и хронологията на закупуването му от Главното мюфтийство, обеща вчера главният архитект на София Петър Диков на среща с лидера на АТАКА Волен Сидеров и зам.-председателя на ПГ на националистите Павел Шопов.
Повод за срещата стана скандалното искане на Главното мюфтийство за изграждане на мюсюлмански център и джамия в закупените 27 дка в "Малинова долина", близо до Студентския град. Градеж няма да има, докато не излезе на светло истината за мюсюлманския център и втора джамия в столицата, обеща Диков.  Той показа на Сидеров и Шопов  документи за бъдещия строеж. Двамата националисти се усъмниха в истинността на книжата и поискаха пълна проверка на редовността им.
"Ще проуча историята на имота и ако открия нередности, ще сезирам прокуратурата, ДАНС, ако трябва и НАП, за произхода на парите, с които са закупени тези 27 дка земя, категоричен бе Волен Сидеров.
 
 У нас
· Приближен на Етем окрал фонд "Земеделие" чрез картофена далавера

По света
· САЩ в рецесия, нов срив на борсовите котировки и петрола
· Чехия реабилитира ядрената енергетика в ЕС

Коментари
· Наглостта на кабинета "Станишев" скандализира и Европа

Икономика
· Парното поскъпва с 20% от Нова година
ВОЛЕН СИДЕРОВ: Управляващите смятат онези в Брюксел за идиоти

- Г-н Сидеров, коментирайте предложението народните избраници да се пенсионират на 55 г. с пенсия от 70% от депутатската заплата, която към момента е 2100 лв.
- Интересът по темата е огромен и няма как да не е така, тъй като въпросът за пенсиите е един много болен за България. Ясно и категорично заявявам, че партия АТАКА е категорично против искането на депутата от БСП Кобаков за 1500 евро пенсия. Това е подигравка с хората в момент, когато основна част от пенсионерите взимат по стотина лева пенсия.