"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 971 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 4/12/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

АТАКА: Токът и парното за бита да не поскъпват 6 месеца


Да спре нарастването на цените на тока и парното през следващите шест месеца, предложи вчера Волен Сидеров пред парламентарната Комисия по енергетика. Замразяването на сегашните цени е наложително предвид ниския жизнен стандарт на огромната част от българите и невъзможността на хората да посрещат растящите разходи по време на криза, напомни Сидеров.
Според ДКЕВР и Министерството на икономиката  това щяло да засегне тежко енергийните предприятия. Всъщност цената на тока е твърде ниска, заяви председателят на енергийната комисия Рамадан Аталай от ДПС. Защо не го кажете на избирателите си, попита го Сидеров. Той изрази възмущението си от хихикането и идилията в залата, които съпътстваха обсъждането на сериозната тема.
Дайте да редактираме предложението на АТАКА, за да дадем спокойствие на хората с оглед настъпилата криза, призова патриотът. Гласуването обаче показа социалното лицемерие на всички присъстващи. 
 
 У нас
· АТАКА: Всички заменки да бъдат обявени за нищожни
· Четирима от мутрите в униформа на съд за побоя над Димитър Стоянов

По света
· Франция обяви война на Митал заради съкращения на работници
· Гоце отстрелял тайно защитен козел в Узбекистан

Коментари
· Станишев вика духове от червената крипта

Икономика
· Управляващите признаха: Бюджет 2009 е калпав, ще се преработва
Евродепутатът от АТАКА Десислав Чуколов: Управляващите в ЕС не искат да работят със Станишев
България е отново на фронтовата линия в битката с ислямизацията
- Тези дни станаха ясни плановете за изграждането на нова джамия в София. Смятате ли да информирате европейските партньори на партия АТАКА за предстоящия строеж и да почерпите от техния опит като се има предвид създаденото тази година сдружение на националисти от Европа против минаретата?
- Идеята за изграждане на втора джамия в София е изключително опасна и вредна както за столицата на България, така и за цялата ни родина. Тенденциите в последните години да се ислямизират масово определени райони у нас, стигна до там, че да се налага воденето на дебат трябва ли най-големият български град да е мултирелигиозен център или не. У нас на 2700 християни се пада 1 църква, а на 2700 мюсюлмани се падат 3 джамии. Тази статистика е толкова стряскаща, че въобще подобна идея трябва да бъде отхвърлена в часа, в които е предложена. От АТАКА ще предприемем всичко, което е по силите ни, за да не допуснем София, където църквата "Света София" съществува от 4 век, да се превърне в мост на настъпващата ислямизация към цяла Европа. От Запад гледат много тревожно на тези процеси и осъзнават, че ние българите отново сме на фронтовата линия. Затова трябва всички ние да го разберем и да спрем да си крием главата в пясъка. И ако на някои предатели и любители на всичко мюсюлманско и чуждо им се струва, че съм прекалено рязък в думите си, им препоръчвам да прочетат книгата на Ориана Фалачи "Силата на разума"