"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА
брой 1142 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 11/07/2009
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Тема

Не кризата, а народът смаза БСП

 Столетницата бере душа. Смъртоносният удар й бе нанесен от българския народ, който с вота си на 5 юли я удари право в сърцето. Раздорите в самата партия пък ще я доубият пред очите на всички.
Нелепо звучат следизборните оправдания на червените лидери, че кризата ги ударила, а народът не ги разбрал. Истината е, че БСП се провали заради арогантността на своите пълководци, заради това, че върхушката й се самозабрави. Истината е, че докато червените управници и приближените до тях олигарси безсрамно забогатяваха от кражби и корупция, народът потъваше във все по-дълбока мизерия и отчаяние. Ако на това отчаяние са разчитали обаче бесепарските водачи, криви им излязоха сметките. Криви им излязоха сметките и със създаването на партии-ментета, напомпали с крадени пари, като ЛИДЕР и РЗС, които трябваше да разсеят недоволните гласове, предимно чрез купуване. Крив излезе и номерът с мажоритарния вот...
Народът показа кой е суверенът в тази държава и ясно заяви волята си да не търпи повече гаври и издевателства. Него не го е грижа за терзанията на умиращата столетна партия. Само 4 години и 40 оядени от власт червени депутати ни делят сега от окончателното й потъване в забрава. Кървавото писмо на членове и съратници до ръководството на БСП: Оплескахте я, другари, подайте си оставките!
 Репресиите срещу АТАКА не успяха


У нас
· Станишев на крака в Анкара да подписва за тръбата "Набуко"
· Българите от чужбина скочиха срещу заместник на Масларова
· Половината българи смятат управлението на тройната коалиция за провал
· Станишев бяга от оставка, разчита да оцелее с вот на доверие

По света
· Български работници държани като крепостни в Англия
· Имигранти предизвикват масови безредици във Франция

Коментари
· Кабинетът приключва мандата си с поредните срамни сделки

Икономика
· Банки отново вдигнаха лихвите по кредитите