"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА
брой 1370 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 17/05/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Глас народен

Няма криза за професията „циганин“ в България

Уважаема редакция,
Чрез вашата трибуна бих искал да се обърна към всички мои сънародници, които продължават да се чувстват малцинство в собствената си държава.
Всеки месец на тези от вас, които работят, както и на мен, ни се удържат данъци. Колко на брой са и какъв е размерът им - не е от толкова голямо значение в настоящата тема. Факт е обаче, че част от нашите данъци отиват за обезщетения на трайно безработните и разни социални помощи.
Сами можете да се сетите, че всъщност всеки един от нас храни циганите в България, които продължават да раждат деца, но отказват да се образоват и да работят. Много малко от тези пари излизат от разните ромски фондации, които се опитват да интегрират циганите, огромната част от средствата излизат точно от нашия джоб. В България срещу българите се провежда политика на геноцид. Защото, когато едно българско семейство планира да има потомство, то веднага започва да смята дали ще може да издържа децата си и как ще живеят. Затова и повечето модерни семейства у нас имат най-много две, а в повечето случаи по едно дете. Мобилни оператори злоупотребяват с лични данни
 Читатели коментират подривната дейност на ДПС: Турският плач в ЕС вреди на имиджа ни
 Гоце иска БНТ да фалира


У нас
· МВР удари сводниците на Трактора и Октопода
· Семейство дерибейства в енергийна фирма в Монтана
· Депутатът Явор Нотев: Специализираният съд ще отпуши системата

По света
· Европейската икономика е в най-тежката си криза

Коментари
· Тънкият лед на антисемитизма, порока и дипломацията

Икономика