"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА
брой 762 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 24/03/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив
Волен Сидеров: Очаквайте появата на Помашка република у нас

Чрез Косово в сърцето на Европа се създаде една мюсюлманска държава, която е проектирана от САЩ. Не трябва да забравяме, че най-голямата база в Европа в момента се намира в Косово и е американска. Т.е. американците си заплюха тази наркодържава Косово, която е Колумбия на Балканите, направиха я военна база, затвориха си очите пред всички безчинства на албанците, произведоха АОК от терористична организация, каквато тя беше в регистрите на техните служби до 1998 г., и я обявиха за добра. Те я обявиха за освободително движение, при което легитимираха военнопрестъпници като Хашим Тачи и Агим Чеку. Съвсем скоро ще бъдат изявени претенции към Западна Македония. По този начин ще се очертае една дъга, един ислямски полумесец, който ще ни обгради.
Това е стара пантюркистка теория, която търси да затвори тази дъга от Босна през Херцеговина, през новосъздадената днес държава Косово, през Западна Македония и през нашите Родопи, които са следващата област, която може би ще потърси независимост, окуражена от Косово.
Защо у нас да не се появи една помашка република, която да обяви своята независимост и САЩ да кажат, че я признават? Спомняме си теориите за помашкия етнос в Родопите, сега сме свидетели на турцизирането на голяма част от Родопите, на Кърджали, където външният министър на Турция отиде като в турски град. Това са знаци. Доган помага за това България да бъде сепарирана. Той работи за ислямизирането, за откъсването на цели области от България и зомбирането на хората, които са под икономическата му власт. Защото мюсюлманите, които заливат Европа, не се интегрират, те живеят в капсулирани общности. И от Турция ги съветват да не се интегрират, разчитайки един ден да си направят точно тези анклави, от които да възникнат нови, мюсюлмански държави. Това е удар по идентичността на Европа, за което обаче големите в Европа си траят, разсейват се или пък са лобисти на Щатите. 
Турция естествено подкрепя Косово, защото е ислямска държава. Турция е марионетка на САЩ. Тя е база на САЩ. Тя ще направи каквото й се казва от Щатите. Косово е ислямският кинжал на САЩ, който се забива в тялото на Европа - Косово и евентуално Велика Албания от което ЕС ще си пати в бъдеще.

У нас · 1000 тона боклук на ден зариват Суходол

По света · Семействата на убитите в Косово сърби ще съдят Карла дел Понте
· САЩ натискат Великобритания да увеличи войските си в Ирак

Коментари · БСП е опасна за държавата

Икономика · Олиото скочи с 5% само за седмица