"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА
брой 844 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 3/07/2008
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив
АТАКА иска кабинет, съставен от българи


Само партии, неопетнени с досегащното управление, да влязат във властта, призова Сидеров

 Нашата цел е да съставим кабинет от българи по националност и принадлежност, заяви вчера пред стотици свои симпатизанти лидерът на националистите Волен Сидеров, дошли пред Съдебната палата да засвидетелстват своята подкрепа на поръчковото дело срещу него.
"Да живее АТАКА, да живее България", поздрави пък множеството на чист български френският националист Бруно Голниш. "Цялата власт в България е изправена срещу партията на Волен Сидеров, за да може да ви стъпче, но това няма да стане", категоричен бе евродепутатът.
Според Сидеров, и други политически сили вече са склонни да обърнат внимание на програмата на АТАКА за единна програма за развитие на България, която да следват всички бъдещи правителства.
"Идват избори, на които ще видим много брутални купувания на гласове. Ще има опити за вкарване на олигарси на политическата сцена". По думите му оръжието срещу това са патриотите.
"Ако успеем да накараме, колкото може повече граждани и политици да се присъединят към нас, това е добре дошло", категоричен бе Волен Сидеров. Според него за патриотизъм са започнали да говорят тези, които преди са го погазвали. Сидеров каза още,че точно тези журналисти и социолози, които довчера най-много са отричали партията му, вече смятат, че тя е фактор.  Той припомни, че медиите спекулират при отразяването на делото срещу него. "Казионните медии пишат, че пред Съдебната палата пак са се събрали атакисти. Нима в това има нещо лошо?", риторично попита Сидеров. Той напомни, че такава е практиката в цяла Европа, защото в такива събирания няма нищо незаконно или неевропейско.
"Тук важното е, че съдът се товари с дела, които нямат абсолютно никакъв смисъл, те отнемат енергията на магистратите, вместо съдиите и прокурорите да се занимават с реални престъпления", заяви пред събралото се множество водачът на патриотите.
Сидеров поясни, че от АТАКА никога не са нарушавали законите. "Нарушават ги олигарсите, нарушават ги спонсорите на президента Първанов, законите се нарушават от правителството, но те никога не застават пред съда. Призовавам сегашните управляващи да се подготвят за съдебни дела, моето беше дълго, техните ще ги направим по съкратената процедура, защото трябва да има справедливост", призова Сидеров. Ако сега съдът се занимава с Волен Сидеров, ние искаме утре, когато дойдем на власт, съдът да се занимава с Златевци, Георги Герговци, Людмил Стойковци, Румен Петковци и всички други, които ограбваха България", категоричен бе лидерът на патиротите. Ние ще се справим с това, заяви Сидеров, аплодиран от множеството.

У нас · АТАКА иска кабинет, съставен от българи

По света · САЩ се отказват от ядрените оръжия?
· Половината македонски министри запазват местата си в новия кабинет

Коментари · За Бога, братя, не им вярвайте!

Икономика