"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА
брой 96 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 4/02/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

 
 

АТАКА иска смърт за убийците

Над 300 души се събраха на площада, за да чуят импровизирането слово на Волен Сидеров след погребението на двете звески убити момичета в Пазарджик. "АТАКА започва курс към предсрочни парламентарни избори. От сега нататък ние ще бъдем навсякъде, където се извърши престъпление, във всеки град и населено място, в което българите имат нужда от нас. Ще се борим за връщане на смъртното наказание, за да може всеки изрод да получи възмездието, което му се полага. Докато у него изчезне и мисълта, че може да извърши подобно престъпление. Днес градове и села са пропищели от набезите на цигански банди. На политическата върхушка не й изнася да въвежда по-строги и радикални мерки и това е причината да бъдат извършвани престъпления от най-гнусен характер, за гаври с нашите деца. Случващото се днес показва безсилието на тези, които искат да ни съдят, за това, че говорим истината. Но ние ще продължаваме да говорим истината. В повечето градове АТАКА се нарежда на второ място по доверие, а в някои е и на първо. Най-новите проучвания сочат, че привържениците на АТАКА не са 300, а 800 000. На 19 февруари, ние, от АТАКА ще направим факелно шествие пред паметника на Апостола в София, а на 3 март всички ще се съберем пред храм-паметника "Александър Невски", за да покажем, че АТАКА е жива, АТАКА е силна, АТАКА ще продължава да се бори." - заяви лидерът на националистите. Той обеща пред множеството, че партията ще настоява за референдум за смъртното наказание. Речта му бе посрещната с бурни ръкопляскания и викове "Да живее България!" и "Победа - АТАКА!"
Групата на ПГ АТАКА пристигна в центъра на Пазарджик към 12 ч. на обяд. Волен Сидеров и депутатите Павел Шопов, Павел Чернев и Димитър Стоянов се срещнаха с окръжния прокурор на града  Даскалов, за да получат повече информация как върви предварителното производство и разследването. Пред националистите покурорът уточни, че няма задържани лица, но работата по няколко версии продължава. В момента се очаквало да излязат резултатите от експертизата на биологичен материал, оставен по жертвите. Цялата полиция в града и региона била вдигната на крак.
С плакати: "Свалете имунитета на циганската престъпност" и "Смъртно наказание за убийците" пазарджиклии изпратиха двете сестрички в последния им път. Групата на АТАКА се събра в заведението "Булид" - мястото, откъдето бяха отвлечени момичетата. Националистите посетиха и кафенето, в което миналата година собствениците отказаха да сервират на пияници, които ги осъдиха за дискриминация. След появата на депутатите от АТАКА стотици пазарджиклии се стекоха и изпълниха площадчето пред заведението. "Трагедията е ужасяваща, смазан съм от наглостта на извършителите. Не съм предполагал, че е възможна подобна бруталност на човек към друго човешко същество", заяви за "Атака" Павел Шопов.
"Това е един случай на геноцид срещу българския народ. В момента България изяжда децата си, превръща се в гето. Остават пустите сиромашки къщици, като тази, в която са живели двете сестрички", каза Павел Чернев.
 "Извършеното не може да бъде дело на човек, а на животно. Хората ни призовават да дадем сигнал, за да излязат на улиците, за да се защитят.", коментира депутатът от Пловдив-област Георги Георгиев.
Най-младият народен представител от АТАКА Димитър Стоянов заяви: "Това е черен ден за България. Погребението ми напомни това, което съм чел за робството - отчаяни хора и пълна безнадеждност"

У нас · Една от зверски умъртвените сестрички ухапала екзекутора си
· Националистите напуснаха безсмислените дебати за Конституцията

По света · Българи прехвърляли африканци в Италия
· Кораб с 1300 пътници потъна в Червено море

Коментари · Бесовете на самоунижението пак завладяха болното ни общество

Икономика · Задължително образование до 4 клас и безплатни учебници
· Първанов: Нерешените проблеми в туризма водят до срив в отрасъла