"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА
брой 1343 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 14/04/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив
Костов да се извини за управлението си, тогава да лае

Коментарът на Волен Сидеров

Костов и Мартин Димитров възприеха пиар тактиката на Яне - може да се изложа, но да ме дават по телевизора. В понеделнишкото си шоу двамата вождове без армии истерично заявиха несъгласие с политиката на ГЕРБ и заплашиха да оттеглят поддръжката си. Но в бързината да се покажат по телевизора не успяха дори да съчинят аргументи като хората. Костов го смятах за малко по- интелигентен, но и той се оказа непълна лейка. С неповторимото си ленинско "р"-кане и дежурната си кисела физиономия на болен от жлъчка, той обвини патетично премиера, че не правел реформи. Какво разбира под реформи Костов, не уточни. Защото ако разбира грабеж - такъв, какъвто стана под неговото управление - да, такива реформи Борисов не прави. То няма и как, защото при Костов, Симеон и Станишев страната ни беше така опоскана, че вече не остана нищо за крадене. Освен това, ако някой досега е раздвижвал нещо истински в държавата, той е сегашният премиер. Трябва да си или клинично глупав или много злобен комплексар да говориш обратното. България е пълна и с двата вида. Само че когато си се нарекъл десноцентрист и си в ЕНП заедно с ГЕРБ, когато външните партньори до един поздравяват правителството за последователността точно в реформите и когато проучванията сочат, че това управление няма алтернатива, да пееш тази песен, значи да наливаш мед в сърцата на БСП и ДПС. Защо Костов и Мартин го правят, нека отговорят сами. Нека обяснят и защо подкрепиха Първанов през 2006 г., когато можехме да съкратим с 3 години агонията на Станишевото ограбване на държавата. И поне да се извинят за щетите нанесени по тяхно време.
Вместо това, Мавърът нарежда като квартална оплаквачка, при това спекулира и мами - вдигането на ДДС щяло да доведе държавата до дъното както при Жан Виденов. Ясно стана и на глухите вече, че ДДС няма да се вдига, но Костов си пее своята зла песен. Следва нова нелепост - новият здравен министър няма да е успешен. Отсега ви казваме, преди да е поел поста... Как разбра, бе Ваньо? Ванга умря...
Младият евангелист Мартин пък дори не прави усилие да внася творчество. Повтаря думите на бате Иван включително със същото ленинско "р"-кане. На "р" го докарва, но на лицемерие - още не. Издава го изражението му, че не си вярва в това, което говори. Има да се упражнява, животът е пред него.
Цялото нападение на двамата синкави лидери след Великден приличаше на изпълнението на  котарака и лисицата от Приключенията на Пинокио  - първият се прави на сляп, вторият на куц. Ако обаче имаш наивността да им се довериш, те отвеждат в Града на глупците. Който е забравил тази поучителна история, да си купи книжката на Карло Колоди от "Славейков" и да я прочете пак!

У нас · Волен Сидеров: Алексей Петров не е разкрил нищо пред комисията за ДАНС

По света · Насрочват дата за президентски избори в Полша днес
· Франция отказва да намали ядрените си арсенали

Коментари · Костов да се извини за управлението си, тогава да лае

Икономика · Токът по-евтин от 1 юли