"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА
брой 1370 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 17/05/2010
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив
След настояване на АТАКА откриват два полицейски участъка край морето

Два полицейски участъка в Карапелит и село Топола, Каварна, ще открие на 19 май министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Това става след настояване на депутата от АТАКА от Добрич Валентин Николов, който в сигнал до шефа на МВР поиска по-голям контрол край морето.
Националистът беше специален гост на събора на село Кранево, Балчик, където заедно с депутата от ГЕРБ Светослав Михайлов и в присъствието на 700 души официално откри новоизградения парк и паметна плоча на т. нар. Стара чешма.
"Хората ни търсеха, за да споделят, че одобряват поведението на АТАКА в парламента, че от нас зависят доста неща в политиката. Те разчитат на мен като местен депутат да поставям сериозните проблеми на общината в Народното събрание", уточни Валентин Николов. Той е получил специални благодарности на жителите на Кранево за питането си до министъра на регионалното развитие Росен Плевнелиев по отношение на бедственото положение на плажната ивица в Кранево във връзка със скъсаните тръби на колектора на пречиствателната станция между Кранево и Албена.

У нас · МВР удари сводниците на Трактора и Октопода
· Семейство дерибейства в енергийна фирма в Монтана
· Депутатът Явор Нотев: Специализираният съд ще отпуши системата

По света · Европейската икономика е в най-тежката си криза

Коментари · Тънкият лед на антисемитизма, порока и дипломацията

Икономика