Вестник АТАКА

28 август 2008, 08:08:33
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
АТАКА изнася трибуна на открито

Волен Сидеров в Дискусионно студио

Волен Сидеров в предаването "На 4 очи"по Нова ТВ.

Волен Сидеров в предaвaнето "Тази сутрин" на 1 юли

Търсете новата книга на Волен Сидеров
Моята битка за България
МОЯТА БИТКА ЗА БЪЛГАРИЯ
Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  
Автор Тема: Гледайте утре от 8ч. г-н Волен Сидеров в предaвaнето "Тази сутрин"  (Прочетена 2096 пъти)
ATAKA
Administrator
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 173

ATAKAAAAAAAAA

« -: 30 юни 2008, 20:08:56 »

Гледайте утре от 8ч. председятеля ня партия АТАКА г-н Волен Сидеров в предaвaнето "Тази сутрин" с водещ Николай Бареков по bTV.
Активен
uaz
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #1 -: 30 юни 2008, 20:08:24 »

Защо гостува при тоя боклук барекоф?
Предпочитаме да го гледаме по Скат.
Активен
Patriot
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 589

Бесарабски Българин!

« Отговор #2 -: 30 юни 2008, 20:08:54 »

Защо гостува при тоя боклук барекоф?
За да събуди аудиторията им..
Активен

Psycho
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 45

« Отговор #3 -: 30 юни 2008, 21:09:43 »

Ще гледам БТВ за пръв път от много години  Very Happy Сатанинската телевизия, дето на коледа дават филми с вампири!! Mad Не, че е истинската коледа, но посланието е важно!
Активен
han asparuh
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2804

« Отговор #4 -: 30 юни 2008, 23:11:47 »

Пуснете резюме от разговора защото няма да мога да го гледам.
Активен
nevg
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2685

« Отговор #5 -: 01 юли 2008, 01:01:54 »

Ще пусна телевизора да го записва щот няма да има нерви да гледам Барекоглу.
Активен

турчин = некадърен управник (исторически доказано)
graper
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #6 -: 01 юли 2008, 08:08:20 »

Определено интересни идеи от страна на Сидеров тази сутрин в студиото на БТВ, но те трябва да се приложат много внимателно, защото съществува реален риск при коалиция с други партии АТАКА да се размие като партия и дори като понятие.
Активен
nevg
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2685

« Отговор #7 -: 01 юли 2008, 09:09:30 »

Тъй
Записах изявата и сега я качвам във vbox7, но като знам колко са тромави видеото може да е достъпно чак другия месец  Laughing

Някой да знае друго място дето магат да се качат 50-60мегабайта.
Активен

турчин = некадърен управник (исторически доказано)
zaratustra
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 419

да си върнем България

« Отговор #8 -: 01 юли 2008, 10:10:58 »

леле този Бареков как ме издразни, вместо да пита нещо смислено говореше само за Бойко Борисов
Активен

FORZA ATAKA
rumito0o
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3849

« Отговор #9 -: 01 юли 2008, 10:10:18 »

http://www.focus-news.net/?id=n990195

Волен СИДЕРОВ : "Атака" е последователна пратия и следва много точно ясно изразените идеи

Много хубаво интервю , много умни мисли е изразил в интервюто си Волен Сидеров ! Браво , единствената партия , която мисли за изстрадалият - забравен Български народ !

За съжаление и аз не можах да го гледам !
Активен
rumito0o
Hero Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #10 -: 01 юли 2008, 10:10:41 »

леле този Бареков как ме издразни, вместо да пита нещо смислено говореше само за Бойко Борисов

Този Бареков , да не е мислил , че насреща му седи лидер на герберите ?! Не успях да гледам интервюто , но това което прочетох във Фокуса Волен се е представил много добре !
Активен
zaratustra
Sr. Member
Неактивен Неактивен

да си върнем България

« Отговор #11 -: 01 юли 2008, 10:10:16 »

не трябва и да гледаш провокативните интервюта на Ники Дудука, този педераст вместо да пита Волен за програмата и целите на АТАКА му задаваше само и единствено въпроса за отношението на АТАКА към ГЕРБ
Активен

FORZA ATAKA
rumito0o
Hero Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #12 -: 01 юли 2008, 10:10:41 »

не трябва и да гледаш провокативните интервюта на Ники Дудука, този педераст вместо да пита Волен за програмата и целите на АТАКА му задаваше само и единствено въпроса за отношението на АТАКА към ГЕРБ

Волен му е отговорил достойно , като му е казал , че партията Атака , ще подкрепи Бойко за един бъдещ премиер ! Няма лошо , нека герба стане премиер , та да го видим тогава какви , ще ги надроби ! Каквито ги дроби в момента , като кмет на Столицата , а като премиер ...... /леле , мале не ми се мисли/ !
Активен
zaratustra
Sr. Member
Неактивен Неактивен

да си върнем България

« Отговор #13 -: 01 юли 2008, 10:10:26 »

според мен идеалният вариант за АТАКА е да подкрепи правителство на Герб без да участва в него, така от една страна от управлението най-накрая ще бъдат отстранени турските монархокомунисти, а пък от друга всичките негативи от управлението ще бъдат преписани на Герб, АТАКА ще излезе чиста и неопетнена от цялата тази ситуация и ще стане първа сила на по-следващите парламентарни избори
Активен

FORZA ATAKA
rumito0o
Hero Member
Неактивен Неактивен

« Отговор #14 -: 01 юли 2008, 10:10:42 »

според мен идеалният вариант за АТАКА е да подкрепи правителство на Герб без да участва в него, така от една страна от управлението най-накрая ще бъдат отстранени турските монархокомунисти, а пък от друга всичките негативи от управлението ще бъдат преписани на Герб, АТАКА ще излезе чиста и неопетнена от цялата тази ситуация и ще стане първа сила на по-следващите парламентарни избори

Да и аз бих те подкрепила в този ред на мисли !
Активен
Страници: [1] 2 3
  Изпечатай  

Отиди на: