Вестник АТАКА

21 ноември 2008, 04:04:35
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
АТАКА изнася трибуна на открито

Моята битка за България
МОЯТА БИТКА ЗА БЪЛГАРИЯ
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Волен Сидеров тази вечер в Дискусионно студио  (Прочетена 1987 пъти)
nevg
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2852

« -: 10 юли 2008, 10:10:34 »

Очаквайте на 10-и юли от 19:30 часа предаването "Дискусионно студио" с Водещ Велизар Енчев и гост Волен Сидеров - лидер на партия АТАКА. В предаването ще бъдат дискутирани важни политически и икономически въпроси като "Щит ли е "ракетния щит" на САЩ?", "Ще бъде ли използвана територията на България за ракетния щит на САЩ?", "Ползата от бойкота на хранителните стоки и горивата?" и други.
Активен

турчин = некадърен управник (исторически доказано)
ar_mando
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 410

BG RuLzZz ;]

« Отговор #1 -: 10 юли 2008, 11:11:51 »

Ще се гледа! Cool
Активен

Когато се появи гения по какво ще го познаеш - по това, че всички глупаци се обединяват срещу него!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
han asparuh
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3103

« Отговор #2 -: 10 юли 2008, 12:12:46 »

ЩЕ има ли повторение?
Активен
ar_mando
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 410

BG RuLzZz ;]

« Отговор #3 -: 10 юли 2008, 12:12:08 »

ЩЕ има ли повторение?

01:30 – “Дискусионно студио”/повторение/

13:15 – “Дискусионно студио”/повторение/

Така е през цялата седмица  Wink
Активен

Когато се появи гения по какво ще го познаеш - по това, че всички глупаци се обединяват срещу него!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
rumito0o
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 4829

« Отговор #4 -: 10 юли 2008, 14:02:57 »

Благодаря за информацията , ще го гледаме !
Активен
С.Слатина
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 774

« Отговор #5 -: 10 юли 2008, 14:02:33 »

Разбира се, че ще го гледаме! Човек, който знае истината и никога не я премълчава....
Активен

Трай народе наш! Имаш 5 века стаж
klisurka
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 591

Bulgaria forever , ATAKA forever !!!

« Отговор #6 -: 10 юли 2008, 21:09:16 »

Гледах го с удоволствие, както всеки път. Да е жив и здрав!
« Последна редакция: 10 юли 2008, 22:10:30 от klisurka » Активен
svetozar
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 10414

« Отговор #7 -: 10 юли 2008, 22:10:44 »

Волен каза: "Дайте ни властта, за да направим това, което искате."

Моето мнение: трябва да се видят хората, които ще го направят. Необходими са авторитетни, компетентни хора в листите.
Активен

"Място за всекиго и всеки на мястото си."
"Всекиму - своето."

Коммунисты - суть евреи,
Иванич
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 556

« Отговор #8 -: 10 юли 2008, 22:10:56 »

svetozar-е, мани тая картинка, на която Волен се крие като плъх зад табелата. Имал съм критики към Волен, но никога не съм го смятал за плъх. Плъх е Доган. Сложи него как се крие зад табелата на Ду пи Се. Сложи него, мръсния педофил-ереин с турско име, който се крие от Истината. Волен има много грешки, но не е плъх. Пак казвам, не съм съгласен с него по много въпроси, но сме изяли поне половин кило сол заедно и не мисля, че е плъх. Мани тая картинка, че ме е яд да я гледам. Сложи по-готина и по-реалистична.
Извинявай за критиката, но така виждам нещата.
Активен
svetozar
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 10414

« Отговор #9 -: 11 юли 2008, 08:08:53 »

svetozar-е, мани тая картинка, на която Волен се крие като плъх зад табелата. Имал съм критики към Волен, но никога не съм го смятал за плъх. Плъх е Доган. Сложи него как се крие зад табелата на Ду пи Се. Сложи него, мръсния педофил-ереин с турско име, който се крие от Истината. Волен има много грешки, но не е плъх. Пак казвам, не съм съгласен с него по много въпроси, но сме изяли поне половин кило сол заедно и не мисля, че е плъх. Мани тая картинка, че ме е яд да я гледам. Сложи по-готина и по-реалистична.
Извинявай за критиката, но така виждам нещата.

Всеки вижда различно. Не съм имал предвид това.
Активен

"Място за всекиго и всеки на мястото си."
"Всекиму - своето."

Коммунисты - суть евреи,
Търпелив
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1991

« Отговор #10 -: 11 юли 2008, 10:10:27 »

И отново стана дума за фирмата,която брои гласовете.Повториха и част от изявлението на Волен на скорошната кръгла маса.
Мисля,че непрекъснато трябва да се говори за това и от много места,а не само от Атака да повдигат въпроса. С натиск може да е възможно да се променят до изборите нещата и други да броят следващите избори с голям граждански контрол до самия край на изборите вътре в ЦИК.
Активен

BUDA
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« Отговор #11 -: 22 септември 2008, 22:10:25 »

Кумирите на Волен Сидеров
"Атака" е оръжие само за издигане на собствения си лидеp
Ганчев, Гьобелс, Хитлер и Мусолини са неговите учители

От устата му рядко ще чуете нещо, което не знаете от друг или което вече да не е казвал. Обикновено той повтаря някого. Затова най-точното определение за Волен Сидеров е, че той е един велик имитатор. "Атака" наистина е оръжие, но само за издигането на нейния собствен лидер. При това - втора употреба, защото всичко това вече е било, и то в най-новата ни история.

В политическото красноречие на Волен Сидеров личи силното влияние на Ганчев. Само че на копието липсва сценичното поведение на оригинала. Жорж Ганчев първи се опита да разбие двуместната политическа люлка, която БСП и СДС си изградиха още на кръглата маса през 1990 г. Той пусна в употреба израза "синьо-червената мъгла", възхваляваше талантите на българина и издигаше изолационистки лозунги. Неговият успех беше много по-впечатляващ. Докато за "Атака" гласуваха 300 хиляди души, Жорж Ганчев сам събра 900 000 гласа, и то на два поредни президентски избора (eдиния път с кандидат за вице Петър Берон). Но и шоуменът Жорж се оказа ефимерно политическо явление - метеор, който се вряза, избухна и изгоря на политическия небосклон. Друг учител на Сидеров е Гьобелс. Прекалено многото съвпадения едва ли са случайни. Предаването, дало името на коалицията, носи името на Гьобелсовия всекидневник от 1927 г. и на българския нацистки вестник от 1932 г. Като обявява публично от екрана или от трибуната циркулиращи в обществото слухове за факти, Сидеров реализира пропагандната максима на Гьобелс: "Лъжа, повторена сто пъти, става истина." Други две фигури, оказали влияние върху Сидеров, очевидно са Хитлер и Мусолини. Кандидатът за български фюрер ги имитира като поведение и ритуали. Той също като тях обича директното общуване с народа чрез речи пред многолюдни събрания. Само че Сидеров обича да говори пред съмишленици. Като повечето български политици и той не умее да се изправя пред враждебна аудитория. На пресконференцията в следизборната нощ това се видя ясно - неодобрението го кара да изпуска нервите си. "Имам план за разправа с некадърни журналисти" - обяви той в НДК и предизвика подигравки. Митингите на "Атака" понякога се озвучават с музика на Вагнер - любимия композитор на Хитлер. Дали това е политическо решение на Сидеров или случайно хрумване на някой тонрежисьор няма значение - важното е на какви идеи навежда появата на кандидат-фюрера. Опитът да се въведе партиен поздрав също комично напомня времената на Третия райх Но тук може би поради острата обществена реакция, а може би поради лошо познаване на историята Сидеров смеси фашистки и комунистически символи. Отначало той поздравяваше съмишлениците си с "римския поздрав" на Мусолини - с отворена длан. След това - със стиснат юмрук, което е знакът "ротфронт" (червен фронт) на интербригадистите от Испанската гражданска война. Слабостта му към черните кожени дрехи (спомнете си плаката му за кметските избори) и черните превръзки в парламента напомнят фашистката гвардия на Мусолини - тя също е имала черни униформи. Да добавим към това оскъдната мимика и опитът да си придаде сурово, мрачно изражение. Сигурно така Сидеров си представя образа на Вожда и се мъчи да го изиграе. Защото той е точно това - артист, който се вживява във всяка роля. Просто смята, че това в момента е търсеният от избирателите типаж. В този смисъл той е неискрен, защото това, което хората смятат у него за убеждение и дори за фанатизъм, е само поредната заучена поза. По примера на Хитлер той проповядва ксенофобия, защото най-лесният начин да сплотиш една общност е да й намериш враг, различен по народност или религия. За Хитлер това са били евреите. Сидеров също пробва с тях, но намери отзвук сред избирателите чак когато заговори против ромите и турците. Успехът на "Атака" е звездният му миг. В момента тече един скрит процес на приватизация на коалицията. Заместник на Сидеров е доведеният му син, т. е. шуробаджанащината (думата е измислил Захари Стоянов преди 120 години) е проникнала и в най-младата парламентарна сила. Същевременно се създава и партия "Атака" - еднолична собственост на вожда. Под предлог "неспазване на партийната дисциплина" от парламентарната група бяха отстранени видни личности от съюз "Защита", който беше гръбнакът на коалицията, като лидера й Йордан Величков. Кръгът около вестник "Нова зора" и главният му редактор Минчо Минчев вече на няколко пъти дадоха публичен израз на недоволство от фюрерските амбиции на Сидеров. Но той е толкова опиянен от успеха, че напълно изгуби трезвостта на преценката си. На своя глава свика митинга пред парламента в деня на гласуването на проектокабинета "Станишев", което беше политическа недомислица и предизвика криза в ръководството на коалицията. Но изглежда, че Сидеров има нужда от възторжени викове, както наркоман - от дневната си доза. Електронният фолклор в интернет вече му даде прозвището Болен Лидеров. Любим прийом на лидера на "Атака" е да си прави каламбури с имената на другите. А както сам е написал, бумерангът на злото винаги се завръща. Нищо чудно тази популярност да се окаже мимолетна. Сидеров назовава реално съществуващи проблеми, но няма конструктивни идеи, които могат да се осъществят. Затова коалицията "Атака" поне в сегашния се вид не може да промени нищо, дори да увеличи влиянието си.
Активен
Nordic
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 916

Si vis amari, ama

« Отговор #12 -: 23 септември 2008, 01:01:26 »

И какво мислиш, че постигна BUDA?
Активен

ВЪЛК
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 328

HOMO HOMINI LUPUS EST

« Отговор #13 -: 23 септември 2008, 01:01:51 »

Така такаааа,Буда ли си кво си не ми е ясно-по ред:
1.Буда не се пише така неграмотнико вземи си поправи ника,че ПРОСТЕЕШ
2.Нито Гьобелс нито Сидеров са измислили думата АТАКА тя просто си съществува
3.Много хора харесват ВАГНЕР и по-специално ВАЛКИРИИТЕ,но никой не ги нарича ФАШИСТИ-Вагнер е любим на Ф.Ф.Копола,който вкарва музиката във филма си "Апокалипсис сега" /прочутата въртолетна атака-шедьовър класика в киното/искаш да кажеш ,че Копола е ХИТЛЕРИСТ,филма идиоте има 4 оскара просто защото е АНТИАМЕРИКАНСКИ иначе щеше да има 24
4.Поздрава с вдигната ръка не е на Мусолини,а е ГЛАДИАТОРСКИ-AVE CAESAR,MORITURI TE SALUTANT....здравей ЦЕЗАРЕ отиващите на смърт те поздравяват-не виждам нищо лошо
5.Стиснатия юмрук е мноооого стар символ-символизира чука на ВЪЗМЕЗДИЕТО....на теб оставям НЕПРОСВЕТЕНО ГОВЕДО да разбереш на кой бог е тоя чук и как се казва
6.Черни превръзки ползват още отдавна НИНДЖУЦУ.....бая преди фашагите на Италия
7.За някои народи ,които си споменал-ми те са паразити...няма кво да коментирам
КЛИШЕ до КЛИШЕ БудаЛА......,ако си го написал ти-доста е зле,ако си го преписал още по-зле
Активен

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: