Вестник АТАКА

09 февруари 2010, 09:09:08
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
СКАТ категорично отказаха да пуснат в ефира си Волен Сидеров

Моята битка за България
МОЯТА БИТКА ЗА БЪЛГАРИЯ
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: "Опасните новини"ги сплашиха  (Прочетена 20501 пъти)
данчо
Коментатор

Популярност: 18
Неактивен Неактивен

Публикации: 1767

« -: 04 септември 2008, 22:10:22 »

http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=2563&Itemid=9

Три часа след като на анонимния сайт “Опасните новини” бе публикувано писмо от оръжейния търговец Младен Мутафчийски и журналиста от frognews.bg Огнян Стефанов с признанието, че те са авторите на сайта, в нова публикация, този път във frognews.bg двамата твърдят, че техен служител бил разпитван 7 часа без адвокат от спецслужбите. Но не посочват конкретно нито име, нито подробностти от приложения “стил на КГБ”.

Активен
ivan4o17
Герой

Популярност: 38
Неактивен Неактивен

Публикации: 2353

« Отговор #1 -: 04 септември 2008, 22:10:41 »

Сайта вече е свален. Това е демокрация и свобода на словото.
Активен

... И една ми е мечтата -
да тече и от чешмата!

http://vbox7.com/play:b82c3a54&al=1&vid=4370496
данчо
Коментатор

Популярност: 18
Неактивен Неактивен

Публикации: 1767

« Отговор #2 -: 04 септември 2008, 22:10:01 »

Според мен ,това стана заради оная статия с "трипера на Гоце."
Активен
Amenhotep
Шампион

Популярност: 137
Неактивен Неактивен

Публикации: 13164

Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!

« Отговор #3 -: 04 септември 2008, 22:10:11 »

Малко не е баш в темата ...

Но вчера изтриха двете серии на филма на СКАТ "КЪРВАВА ЧЕШМА" от VBOX7, без каквото и да е обяснение!

Филмите са качени наново ( http://www.vbox7.com/play:dfbff32b   http://www.vbox7.com/play:a95d713e ), но не там е въпросът! Преди време, когато качиха филма "Откраднати Очи" аз апочнах да пиша възмутени съобщения на админите наВБОКС и влезнах в полемика в коментарите на филма с група читаци, които твърдяха ча "Българите са зверове" и този "Възродителен процес е бил едвали-не, зверство надминаващо 5те века робство + априлкото възстание + арменския геноцид) ... е за малко да ме баннат!

Ха, кажете сега, к`ви са тия стандарти и к`ва е тая свинщина?!
Активен

! АНТИ ЧАЛГА ОРГАНИЗАЦИЯ !

! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
svetozar
Шампион

Популярност: 43
Неактивен Неактивен

Публикации: 19371

За българска България !

« Отговор #4 -: 05 септември 2008, 08:08:42 »

Значи "демокрация", "свобода на словото", "стандарти" и справедливост няма.
По точно има в някаква степен, с цел баламосване на народа.
Всъщност има единствено сила.
Активен

Намеци за един възможен свят. ...
Lord Dragon
Гост
« Отговор #5 -: 05 септември 2008, 09:09:58 »

Пре3дпочитам тази сила да е у нас.
Активен
ничо_
Герой

Популярност: 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 3708

СОФИЯ-БЕРЛИН-РИМ

« Отговор #6 -: 05 септември 2008, 10:10:00 »

Демокрацията е отдавна отживяла двувековна баба. Станала неспособна с времето и отхвърлена от цивилизацията. Европа има нужда от нови идеи.
Активен

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО    

Cuba Libre
Гост
« Отговор #7 -: 05 септември 2008, 15:03:20 »

Какъв е този сайт "Опасните новини"? Никога не съм попадала на него, а сега вече го няма. Какво толкова е имало в него, че са го закрили?
Активен
rumito0o
Герой

Популярност: 13
Неактивен Неактивен

Публикации: 9297

« Отговор #8 -: 05 септември 2008, 17:05:52 »

Какъв е този сайт "Опасните новини"? Никога не съм попадала на него, а сега вече го няма. Какво толкова е имало в него, че са го закрили?
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=2577&Itemid=31

“Опасните новини” бълвали от frognews.bg, синът на Стефанов един от администраторите на сайта     

Операцията на ДАНС по разкриването на анонимния сайт “Опасните новини” е протекла под наблюдение на прокурор. Синът на журналиста от frognews.bg Огнян Стефанов е бил един администраторите на сайта. Другият администратор се казва Йорго Пецас. “Опасните” се е списвал от редакцията на frognews.bg, спонсориран от оръжейният търговец Младен Мутафчийски.

Активен
nik
Гост
« Отговор #9 -: 05 септември 2008, 21:09:41 »

Сайтове,хора,идеи,знания,наука,претенции,морал,религия,патриотизъм,справедливост и пр. ГЛУПОСТИ,-----В МЕСОМЕЛАЧКАТА!!!,ХАЙДЕ,ДЕ!
Активен
rumito0o
Герой

Неактивен Неактивен

« Отговор #10 -: 08 септември 2008, 12:12:29 »

http://dzver.com/blog/?p=1471

ОПАСНИТЕ НОВИНИ - ВЪЗКРЪСНАХА !

http://semkiibonbonki.blogspot.com/2008/09/blog-post_07.html

Семки и бонбонки
Активен
rumito0o
Герой

Неактивен Неактивен

« Отговор #11 -: 13 септември 2008, 08:08:12 »

http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=2688&Itemid=33

Ние не сме “Опасните новини”, да живеят опасните!     

От няколко месеца се случват много неща, за които още няма да напиша пълната истина. Не защото ме е страх, нито защото ми пука от ДАНС, БОП и всички останали спецслужби, но спазвам мъдрата стара китайска поговорка, че ако човек търпеливо чака на брега на една река, трупът на врага му сам ще мине покрай него.

Сигурно нямаше да напиша този коментар, ако не бяха някои мнения на коментиращите в сайта относно ареста на Веселин Данов. Един читател бе написал, че след като спряха сайтът “Опасните новини”, на път е да ударят afera.bg

Сферата на световната конспирация вероятно е примамлива за много хора, но нека не изпадаме в параноя.

Ние не сме “Опасните новини”.

Дори и затова, че в сайта afera.bg винаги статиите са подписани и всички, които са засегнати от публикациите могат по най-лесния начин да ни открият, защото сме афиширани.

От няколко месеца се случват много неща, за които още няма да напиша пълната истина. Не защото ме е страх, нито защото ми пука от ДАНС, БОП и всички останали спецслужби, но спазвам мъдрата стара китайска поговорка, че ако човек търпеливо чака на брега на една река, трупът на врага му сам ще мине покрай него.

Не съм от търпеливите и всички, които ме познават го знаят.

Но съм опасна, когато върша онзи мръсен и прекрасен занаят, наречен журналистика.

Това, което се случи с ареста на Веселин Данов не е случайно. Както няма нищо случайно на този свят.

Когато затвориха сайта “Опасните новини”, журналистът Огнян Стефанов написа, че сега ще се излеят кофи с помия върху него и съдружникът му в сайта, който прави.

Няма нищо изненедващо в това, че сега ще се напишат всякакви идиотщини за Веселин Данов. Днес вече прочетох една - че с видни политици през 2002 година направили печатница за фалшиви пари, обаче видните политици не дали да я разследват и даже я запалили, а тя изгоряла.

Веселин Данов е чувал всичко за себе си. Аз също.

По-важно обаче е, не какво чуваш, а какво знаеш за себе си.

Историята, която се случва е мръсна.

По-мръсна от най-гадния кримироман. Защото в Холивуд все още не могат да измислят такива сюжети, които са традиция в ченгеджийската мисъл у нас.

Дали искат да ударят косвено afera.bg?

Занимавам се достатъчно дълго с журналистика и съм била толкова пъти мачкана, спирана, уволнявана и съдена, че това даже няма никакво значение.

Даян му е майката!

Ще ви кажа само, че докато мога afera.bg ще пише всичко нова, което знае и вижда.

А иначе Веселин Данов ми е приятел. А аз никога не съм била измекяр и не се отричам от приятелите си.

Останалото – каквото Бог рече.

За ченгетата. И за истината.

Да живеят Опасните!

Веселина Томова

Активен
Amenhotep
Шампион

Популярност: 137
Неактивен Неактивен

Публикации: 13164

Доброму добро да прави, злому с ножа по главата!

« Отговор #12 -: 24 септември 2008, 20:08:28 »

Днес научих, че този човек са го помляли в едно заведение, което е на един хвърлей от офиса в който работя сега ... но другото по-интересно нещо което научих, е че в същото заведение колегите ми са засичали и другаря Гоце
Активен

! АНТИ ЧАЛГА ОРГАНИЗАЦИЯ !

! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: